Anunțul a fost dezactivat!

Rafturi metalice depozit - industirale

Piatra Neamt, Neamt Acum 2 luni 1 LEU
Tip

Tâmplărie - Producții materiale

Evident, rafturile metalice sunt esențiale pentru orice depozit industrial. RAFMET SYSTEM este lider în România când vine vorba despre utilaje profesionale pentru depozite industriale, iar în această categorie intră și rafturile metalice. La noi, puteți găsi o varietate mare de etajere metalice, precum rafturi pentru depozitare marfa paletizata, diferite modele de rafturi metalice cu polite, rafturi metalice cu console, dar și stelaje speciale cu polite mobile.

Indiferent dacă tocmai ati deschis un depozit nou și vreti să îl populati cu rafturi metalice de calitate, sau aveti nevoie de două-trei rafturi în plus, la Rafmet System găsiti tot ce aveti nevoie. Cel mai important factor când achiziționăm rafturi metalice este să ne asigurăm că sunt de calitate și rezistente pentru depozitarea coletelor și diferitelor piese cu gabarit și greutate mare.

Noi oferim soluții pentru toate nevoile clienților când vine vorba de organizare eficientă în domeniul intralogisticii. Eficiența este cheie, iar rafturile industriale sunt printre cele mai importante elemente din depozit, și vrem să fim siguri că încărcarea și descărcarea este sporită.

În catalogul nostru regăsiți diferite rafturi arhivare, precum rafturi metalice pentru paleți, care oferă o depozitare sigură de materiale grele și voluminoase. Pentru depozitarea mărfurilor cu sarcină ușoară și volum mic, noi recomandăm stelajele metalice cu polițe. Pe lângă cele menționate, la Rafmet System regăsiți și rafturi speciale cu polite mobile, ideale pentru depozitarea unor piese cu gabarit și greutate mare.

Aceaste produse sunt ideale pentru depozite, dar și ateliere și alte locuri industriale.

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Neamt Piatra Neamt
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici