Anunțul a fost dezactivat!

Redresor Auto cu Microprocesor 6 V12V POWERMATA 30T Baterie

Topoloveni, Arges Acum o lună 410 LEI Livrare cu verificare
Tip

Accesorii

Comenzi telefonice la: 0760912729
TRANSPORT GRATUIT IN TOATA ROMANIA!

DATE TEHNICE

marca: POWERMAT

model: PM-PM-30T

tensiune nominala: 230V / 50 Hz

parametri de iesire: 12V - 2A / 4A / 6A / 8A / 10A / 15 [A]; 24V - 3,5A / 7,5 [A]

Capacitate baterie 12V: 2Ah - 500Ah

Capacitate baterie 24V: 14Ah - 250Ah

curent de incarcare (BOOST - 12V): 30A (300 secunde)

proces de incarcare: in 8 etape (automat)

temperatura de lucru: 0 ° C - 40 ° C

accepta baterii: VRLA, WET, GEL, EFB, AGM

ECHIPAMENTE

redresor

cutie originala

manual de utilizare

CONTROL MICROPROCESOR

Protectia inversa a polaritatii - blocheaza transmiterea energiei catre firele de iesire daca este detectata conexiunea de polaritate inversa.

Protectie impotriva scurtcircuitului - energia va fi blocata pentru cablurile de iesire.

Protectie la supratensiune - protectia este activata atunci cand este setata o tensiune de incarcare, alta decat parametrul detectat.

Functia de diagnostic a bateriei - incarcatorul monitorizeaza constant starea bateriei si poate raporta o eroare de incarcare sub forma unui cod de eroare.

Protectie la supraincalzire - incarcatorul va reduce incarcarea si chiar se va opri complet daca se constata supraincalzire. Dupa racire, incarcatorul va relua automat functionarea.

INCARCARE IN 8 etape

PASUL 1: DIAGNOSTIC: analiza bateriei, starea de incarcare a acesteia si corectitudinea conexiunilor intre baterie si incarcator.

PASUL 2: DEGRADARE: recunoasterea bateriei, incarcarea cu tensiune de joasa tensiune si intensitate, permite eliminarea sulfatului de pe placile bateriei, datorita careia este restabilita capacitatea initiala.

PASUL 3: ANALIZA: verificarea daca bateria nu este deteriorata si daca poate accepta curent de incarcare - impiedica incarcarea unei baterii deteriorate.

PASUL 4: LUCRARE USOARA: daca bateria nu este deteriorata, incepe incarcarea cu un curent relativ scazut (aproximativ 15%), crescand treptat valoarea acesteia.

PASUL 5: INCARCARE PRINCIPALA: incarcare cu curent maxim de intensitate constanta si reglat automat in functie de starea de incarcare a bateriei pana la atingerea a 80% din capacitatea bateriei.

PASUL 6: INCARCARE FINALA: incarcarea cu tensiune descrescatoare si tensiune constanta pana la atingerea capacitatii bateriei de 100%

PASUL 7: ANALIZA: un test de incarcare a bateriei care dureaza aproximativ 2 minute - daca nivelul bateriei nu scade dupa incetarea incarcarii, procesul de incarcare este finalizat

PASUL 8: PULSING: monitorizarea tensiunii bateriei si mentinerea incarcarii optime la o capacitate de 95-100% prin impulsuri de curent.

Functionare

Dispozitivul are o stocare convenabila pentru cablul de alimentare si firele cu terminale "+" si "-". Redresorul automat si precis de baterie cu microprocesor de inalta calitate POWERMAT PM-PM-30T este perfect pentru servicii profesionale si ateliere auto, precum si in garaje de acasa. Dispozitivul se poate incarca cu 12V si 24V. Are o functie de sustinere a tensiunii. Incarcarea bateriei cu curent scazut isi va recapata durata de viata si, in plus, va fi incarcata constant la tensiunea maxima. Functia BOOST va va ajuta sa porniti motorul atunci cand bateria este descarcata. Incarcatorul permite incarcare de 300 de secunde cu un curent ridicat de 30A, datorita caruia incarcarea scurta va creste rapid tensiunea bateriei.

Detalii in poze!

Va rugam, daca puteti si stiti sa comandati prin mesaj, iar noi o sa va confirmam comanda cat mai rapid.

Pt comanda am nevoie de:
- numele dv
- adresa
- nr de telefon

Livrarea o sa se faca prin poștă rapida Prioripost sau Urgent Cargus in 1-3zile lucrătoare.

Va multumim!!!

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici