Anunțul a fost dezactivat!

Resita Teren 5 500 Mp. Dr. Lupacului Peco Dusan

Resita, Caras-Severin Acum un an 33.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
5500
Utilități
Nu

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:
...Agentia Imobiliara Activ Imob Resita va pune la dispozitie teren pentru CONSTRUCTIE CASA in Resita, aproape de drumul principal in Drumul Lupacului, langa Peco Dusan si Fiul.
Terenul este intravilan, PLAN DREPT IN PROPORTIE DE 100% cu o usoara urcare, disponibil pentru vanzare 5500 Mp, negociabil la suma de 33 000 euro si 9350 Mp. la 55 000 euro, pret pe mp. 6 euro, se aflala 5 min. de mers pe jos pana la zona centrala a orasului.
Cale de acces chiar si vehicule grele pana in incinta terenului.
In proxima apropiere a terenului se afla utilitatile de apa si curent.
Nu se afla in zona cu risc de inundatie sau alunecari de teren.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti, va rugam sa sunati la numarul de telefon 0784 726 875, Petre Culcea si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea acesteia, vizibil pe singurul site de imobiliare al orasului resita.activimob.ro Va multumim!
Situatia juridica:
Aceasta proprietate detine informatii reale, fiind verificata si evaluata in prealabil de Compartimentul Suport Back-Office.Detine acte in regula,cadastru,intabulare si este libera de sarcini.
RECOMANDARE: PENTRU A VIZUALIZA TOATE OFERTELE SI A PRIMI NOTIFICARI CU NOILE OFERTE, VA RUGAM SA SOLICITATI CERERE DE PRIETENIE PE FACEBOOK, Petre Culcea Activimob Resita MULTUMIM!
Compania ACTIV IMOB ROMANIA detine dreptul exclusiv de mediatizare a acestei proprietati, astfel intermedierea pentru vanzare-cumparare,se va realiza doar prin si cu sprijinul acesteia,cumparatorul avand garantia ca tranzactia se va finaliza in siguranta si legal.Va multumim si va felicitam ca ati ales SIGURANTA TRANZACTIEI.
ID:ACTIVIMOB;210324

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici