Anunțul a fost dezactivat!

Restaurant Pub și Terasă

Drobeta Turnu Severin, Mehedinti Acum 2 luni 69.000 EUR
Tip

Afaceri de vânzare

Afacere la cheie Restaurant Pub + Terasă DE VÂNZARE

Se vinde afacere la cheie Restaurant Pub și cu Terasă cu suprafața utilă de 500 mp, toate Autorizațiile acordate, circuit de specialitate pentru industria HORECA, angajați și personal calificat, meniuri de mâncare și băuturi cu rețetare complete (sistem de operare POSnet pentru preluare comenzi și evidența gestiunii, gramaje, valori nutriționale, etc.), contracte deja încheiate cu furnizori, utilități, echipamente și veselă de bucătărie și bar complet funcționale, mobilier, biliard, grupuri sanitare clienți, vestiar angajați cu grup sanitar și duș, birou de administrare, depozit magazie pentru marfă, sistem propriu de livrări la domiciliu si pe platformele Glovo si Tazz, încălzitoare terasă, TV-uri și multe altele.

Chiria spațiului este de €1500. Locație în centrul orașului în zonă cu circulație intensă. Potrivit pentru evenimente, petreceri de tip club, concerte de muzică live, stand-up comedy și altele asemenea.
Oferim asistență și îndrumare până la acomodare, transparență in ceea ce privește cifra de afaceri reală și potențialul restaurantului.

Capacitate restaurant 150 de locuri, capacitate terasă 40 de locuri.

Preț €69.000

0757610301
0748283525

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Mehedinti Drobeta Turnu Severin
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici