Anunțul a fost dezactivat!

Router wireless D-Link DIR-600

Galati, Galati Acum 8 luni 25 LEI Livrare cu verificare
Tip

Modemuri-Routere

Stare

Utilizat

Router wireless D-Link DIR-600

Descriere

Routerul DIR-600 Wireless 150 de la D-Link vă permite să partajați conexiunea dvs. de internet broadband, într-un mod foarte sigur și eficient din punct de vedere al costurilor. Odată ce v-ați conectat, mai multe persoane din locuința dvs. se vor putea conecta simultan la internet, vor putea efectua chat-online sau să partajeze muzică, fotografii și documente.
Bazat pe standardul Wireless N cu o singură antenă, DIR-600 atinge viteze wireless de până la 150 Mbps și extinde acoperirea, astfel că nu vor exista zone fără semnal. Este compatibil cu noul Wireless N și cu Wireless G, este ideal pentru email, web browsing și partajare de fișiere acasă. Prezintă și un switch Ethernet cu 4 porturi 10/100 Base-TX, pentru a putea conecta prin cablu mai multe dispozitive, cum ar fi calculatoare, media playere și console de jocuri.
Securitate
DIR-600 prezintă cele mai recente caracteristici de securitate wireless pentru a preveni accesul neautorizat, fie că acesta vine din interiorul rețelei wireless sau de pe internet. Suportă standardele WEP, WPA și WPA2, ceea ce conferă cea mai bună criptare posibilă în situațiile când firewall-urile duale (SPI și NAT) previn potențialele atacuri de pe internet. Sunt de asemenea incluse și opțiuni de control parental, care blochează sau permit accesul unor anumite site-uri, complet sau doar în anumite perioade din zi.
Prioritizare inteligentă a datelor
DIR-600 prezintă opțiunea Quality of Service (QoS) care, odată activată detectează dacă materiale audio, video sau pentru gaming sunt utilizate în rețea și oferă acestora prioritate față de e-mail-uri sau transfer de fișiere, asigurând transmiterea fără bruiaje a conținutului media.
Ușor de instalat
D-Link Click’n Connect (DCC) permite oricui care nu are cunoștințe tehnice să instaleze routerul și să se conecteze în câteva minute la internet, prin simpla deschidere a CD-ului de produs 2. În doar câteva etape simple, utilizatorul va stabili conexiunea fizică, configurând setările rețelei wireless, securitate și conectare la ISP. Securitatea wireless se realizează apasând butonul de pe partea laterală a routerului.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Laptop gaming Laptop Macbook
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici