Anunțul a fost dezactivat!

Scutere Electrice Premium - S01

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 6.817 EUR
Tip

Scutere

Marca

Alta

Silence S01 este scuterul electric uşor de condus în aglomeraţia urbană şi preferat de cei care vor să se strecoare prin traficul din oraş. Are o autonomie de 127 km şi atinge o viteză de 100km/h. Poate fi reîncărcat oriunde, acasă sau la serviciu, la orice priză.

Scuterul are un design modern, premium, cu echipamente de ultimă generaţie. Are bateria detaşabilă, ce poate fi transportată uşor, ca un cărucior.

Modelul este disponibil în trei variante de culori, cu trei moduri de conducere, compartiment mare de depozitare.

Pentru a conduce Silence S01 e nevoie de permis de conducere A1.

Bateria cu litiu 5,6 kWh oferă o autonomie de 127 km (în funcție de tipul de conducere și de greutatea de la bord), ceea ce oferă Silence S01 o utilizare perfectă pentru zonele urbane şi aglomerate.

Reîncărcabilă la o priză electrică de 230V, bateria este detașabilă și echipată cu un cărucior pentru a putea fi transportată uşor. Bateria este încorporată în zona anterioară roţii din spate, ceea ce lasă suficient spațiu pentru compartimentul de depozitare. Amplasarea bateriei permite, de asemenea, scuterului electric Silence S01 să beneficieze de un centru de greutate mai jos și mai central. Acest lucru oferă un câștig în stabilitate și manevrabilitate.

Silence S01 este echipat cu un motor de putere 7 kW (motor fără perii) cu un vârf de putere de 9 kW. Viteza de condus variază între 45km/h şi 100 km/h, în funcţie de modul de conducere. Poziționat în roata din spate, motorul electric este fiabil și practic, deoarece simplifică întreținerea vehiculului. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la problemele inerente sistemelor de transmisie cu curea sau lanț, precum și la petele de ulei.

Accelerația este foarte rapidă, iar scuterul electric premium Silence S01 trece de la 0 la 50 km/h în doar 3,8 secunde. Aceste performanțe sunt destul de rare chiar și pe scuterele pe benzină dintr-o categorie similară.

S01 vine standard cu un sistem de frânare combinat (CBS): maneta stângă frânează ambele roți, iar maneta dreaptă frânează roata din față și activează sistemul de frânare regenerativă pentru a ajuta la frânarea și reîncărcarea bateriei.

Alte modele: Silence S02 HS, Silence S02 LS, Silence S02 HS Delivery, Silence S02 LS Delivery, Silence S03

Pentru mai multe detalii intrati aici:

Website: https://silenceromania.com
Facebook: https://www.facebook.com/scutere.silence
Instagram: https://www.instagram.com/silenceromania
Telefon: +40 746 123 122

* preturile nu contin TVA

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

ATV
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici