Anunțul a fost dezactivat!

Scutere electrice - S02 HS Delivery

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 5.475 EUR
Tip

Scutere

Marca

Alta

Silence S02 HS Delivery este varianta propusă de producător pentru servicii de livrare sau servicii publice. Firmele de livrări preferă acest model pentru rapiditatea conferită în trafic, pentru siguranţă şi manevrabilitate. Acest model este stabil datorită centrului său de greutate, precum şi frânării eficiente pe spaţii scurte.

Livrările pot fi făcute cu acest scuter în cel mai rapid timp.

Cutia portbagajului este exterm de încăpătoare, cu o capacitate de 200 l. De asemenea, este echipat cu o geantă în faţă, astfel îşi măreşte considerabil spaţiul de încărcare.

Pentru a conduce Silence S02 HS Delivery este nevoie de permis de conducere A1.

Sunt trei tipuri de mod de condus.

Eco – menţine viteza limitată la 70 km/h şi are o autonomie mai mare.
City – creat pentru a circula prin oraş cu o viteză limitată la 85 km/h cu performanţă ridicată şi un randament de consum echilibrat.
Sport – destinat unui condus puternic şi de viteză, atinge 100 km/h.

Bateria Li-Ion 5,6 kWh oferă o autonomie de 127 km (în funcție de tipul de conducere și de greutatea de la bord), ceea ce oferă Silence S02 HS o utilizare perfectă pentru zonele urbane şi aglomerate.

Reîncărcabilă la o priză electrică de 230V, bateria este detașabilă și echipată cu un cărucior pentru a putea fi transportată uşor. Sistemul de scoatere este rapid, ușor și sigur, astfel încât bateria este scoasă din vehicul și poate fi transportată și reîncărcată oriunde, chiar și în stații speciale de încărcare. Bateria este încorporată în zona anterioară roţii din spate, ceea ce lasă suficient spațiu pentru compartimentul de depozitare.

Silence S02 HS Delivery este echipat cu un motor de putere 7 kW (motor fără perii) cu un vârf de putere de 9 kW. Motorul permite o viteză de 90 km/h. Poziționat în roata din spate, motorul electric este fiabil și practic, deoarece simplifică întreținerea vehiculului. Nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la problemele inerente sistemelor de transmisie cu curea sau lanț, precum și la petele de ulei.

S02 HS Delivery vine standard cu un sistem de frânare combinat (CBS): maneta stângă frânează ambele roți, iar maneta dreaptă frânează roata din față și activează sistemul de frânare regenerativă pentru a ajuta la frânarea și reîncărcarea bateriei.

Alte modele: Silence S02 HS, Silence S02 LS, Silence S02 LS Delivery, Silence S01, Silence S03

Pentru mai multe detalii intrati aici:

Website: https://silenceromania.com
Facebook: https://www.facebook.com/scutere.silence
Instagram: https://www.instagram.com/silenceromania
Telefon: +40 746 123 122

* preturile nu contin TVA

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

ATV
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici