Anunțul a fost dezactivat!

Servicii IT si securitate informationala

Cluj-Napoca, Cluj Acum o lună 10 EUR
Tip

Alte servicii

Oferim Externalizare IT profesionala pentru companiile din Cluj care doresc sa se elibereze de problemele care pot aparea la nivelul infrastructurii si departamentului IT si, astfel, sa isi poata concentra eforturile pe directiile principale ale business-ului.

Incheind un contract de externalizare it cu noi, beneficiati de reducerea costurilor IT si, in acelasi timp, capatati un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Veti fi mai mult decat incantati de disponibilitatea mare a serviciului si de suportul angajatilor nostri. Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii it de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin Externalizare IT beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site, toate integrate intr-un pachet complet personalizabil si adaptat cerintelor dvs.

Infrastructura operationala si departamentul IT sunt adevarate zone nevralgice in interiorul multor companii din Romania. Intelegem si te putem elibera de aceasta grija, pentru ca tu si echipa sa va puteti concentra pe activitatile care aduc mai multa valoare afacerii.

CE ESTE EXTERNALIZAREA IT?
Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezinta colaborarea cu o companie care sa asigure functiile IT, care in mod traditional ar fi realizate de un angajat sau un department tehnic propriu. Din ce in ce mai multe companii aleg sa externalizeze, dintr-un mix de motive care tin de accesarea unui know-how superior fata de cel existent in cadrul companiei, de reducerea riscurilor prin responsabilizarea unor specialisti sau pur si simplu de reducerea costurilor.
Da, este mai eficient si mai ieftin sa externalizezi serviciile IT! Cu pana la 80% mai ieftin, pe langa multe alte avantaje.

CARE SUNT BENEFICIILE PENTRU TINE?
costurile reduse cu personalul, care iti permit sa economisesti sau sa directionezi investitia catre echipamente si tehnologii care fac diferenta
ai control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize
te bucuri de disponibilitate si suport de incredere din partea specialistilor nostri
ai acces nelimitat la toata gama noastra de servicii IT: Helpdesk, Mentenanta IT, Consultanta IT, Reparatii IT, Gazduire si Promovare Site
poti alege dintre pachetele personalizate dupa nevoile afacerii tale
AVANTAJELE SERVICIULUI NOSTRU DE EXTERNALIZARE IT
intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil
oferim consultanta si suport tehnic de specialitate GRATUIT
raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate
oferim consultanta pentru achizitii IT si software
EXTERNALIZARE IT INSEAMNA INFRASTRUCTURA DE CRESTERE
Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Daca sunt adusi prea multi oameni, riscati sa creati un departament supradimensionat, in care nu toata lumea are incarcare 100%. La cealalta extreme este situatia unui numar insuficient de angajati. Externalizarea IT ofera o solutie scalabila pentru controlul proceselor companiei. Serviciile noaste de externalizare it sunt structurate in asa fel incat sa va permita sa raspundeti prompt schimbarilor de pe piata – sau a celor din compania dvs.

Prin externalizare obtineti costuri scazute pentru IT si garantia pastrarii cunostintelor specifice a sistemelor dumneavoastra informatice in baza noastra de date si folosirea lor indiferent de operator. Veti beneficia de asemenea de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Externalizand serviciile IT dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza costurile.Costurile mult mai mici decat in cazul unui administrator de retea intern!

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Unghii cu gel
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici