Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial langa Primarie - Tribunal - TUR VIRTUAL

Arad, Arad Acum o săptămână 48.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
53

Profi Imobiliare va ofera spre spre inchiriere, conform C.F. spatiu comercial pt birou in acte cu urmatoarele sprafete S.C.=46 mp, S.U.= 31 mp, spatiu este situat ultracentral intr-o cladire istorica de mare prestanta a Aradului, exact langa Primaria Arad .

Spatiul este recent amenajat si pretabil pentru orice activitati de prestarii servicii, salon, cabinet, birou, etc, este format din 2 incaperi deschise + grup sanitar cu dus si wc incastrat.

De mentionat este faptul ca sa realizat o amenajare totala a spatiului, cu finisari de un nivel ridicat punand in evidenta caramida aparenta restaurata, incluzind racorduri noi la utilitati, instalatii sanitare-termice si electrice noi, geamuri si usa tip vitrina pe gri antracit, incalzire in pardosea, iluminat deosebit cu led, curte cu loc de parcare pavat in fata.

Daca doriti un spatiu deosebit, modern, ultracentral, pozitionat in una din cele mai istorice cladiri din Arad nu ezitati sa ne contactati. Pret acestui spatiu amenajat este de 48 000 Euro.

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729954119, 0744326529. Profi Imobiliare Arad.



________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

An finalizare construcție: 2021
Stadiu construcţie: Finalizat
Tip imobil: Clădire mixtă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici