Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial generos pretabil showroom zona Trei Stejari

Sibiu, Sibiu Acum 11 luni 1.900 EUR
Zona

Trei Stejari

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
167
 Nu include TVA

TABOO Imobiliare va prezinta pentru inchiriere un spatiu comercial generos tip open space, care poate fi potrivit pentru businessul dumneavostra, in zona Trei Stejari din Sibiu. Showroomul poate fi destinat unui anumit tip de produs, cum ar fi mobila, electrocasnice, electronice, imbracaminte sau orice altceva este potrivit afacerii dumneavoastra.

In functie de profilul produselor vandute, showroom-ul ar putea fi organizat dupa nevoi. Suprafata acestuia este de 167 mp utili. Acest spatiu este dotat cu echipamente si facilitati moderne, cum ar fi sisteme de iluminare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, contoare de gaz, apa si curent, incalzire in pardoseala.

Un showroom bine organizat care poate sa ofere o experienta de cumparare placuta si facila pentru clienti, oferind o varietate de optiuni si posibilitatea de a testa si de a compara produsele inainte de a face achizitia.
Acest spatiu pretabil pentru showroom este situat intr-un loc accesibil cu locuri de parcare pentru clienti si cu o vizibilitate buna. Spatiul este ideal pentru inceperea afacerii tale, spatiul avand acces direct din strada si fiind situat intr-o zona in curs de modernizare si de mare cautare pe piata imobiliara. In plus, showroom-ul ar putea organiza periodic evenimente de promovare a produselor si campanii de reducere a preturilor pentru a atrage clienti noi si pentru a fideliza clientii existenti.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul ofertei: www.TABOO.ro/ref/P17401

Sau acceseaza www.TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17401

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.820 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Sibiu? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Sibiu, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul www.TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Sibiu? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.820

Va multumim si va asteptam cu interes!
Id intern: P17401

Suprafaţă totală: 200 m²
An finalizare construcție: 2019
Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 4
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici