Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu comercial situat în Tg Jiu, str. Unirii

Targu Jiu, Gorj Acum un an 2.000 EUR
Zona

Ultracentral

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
340

Propunem spre închiriere spațiu comercial situat ultracentral, având vitrină și vizibilitate bilaterală atât spre B-dul Unirii cât și spre B-dul Constantin Brâncuși.

Situat la etajul 1 al unui imobil cu regim de înălțime P+1, acest spațiu este pretabil pentru orice tip de activitate, fie că este în domeniul producției, comerțului sau a serviciilor.

Beneficiind de o compartimentare open space, spațiul poate fi delimitat după bunul plac al noului chiriaș, putând fi personalizat după viziunea și specificul businessului.

Fiind poziționat vizavi de piața centrală, clădirea se bucură de o vizibilitate deosebită, putând fi reperată de la o depărtare foarte mare, acest lucru constituind un avantaj pentru activitatea ce se va desfașura aici.

În materie de confort și siguranță, amintim următoarele îmbunătațiri: gresie, faianță, geamuri termopan, tâmplărie PVC, centrală termică, precum și sistem de alarmă.

Ca să te convingi că această descriere pune proprietatea în valoare dar și ca să vizualizezi afacerea ta în acest spațiu, te așteptăm să programam o vizionare.

Suprafaţă totală: 340 m²
Vitrină: 14 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 4
Număr Grupuri Sanitare: 2
Comision cumpărător: 0%
Tip imobil: Centru comercial

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici