Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu de depozitare sau producție, de închiriat!

Brasov, Brasov Acum un an 1.500 EUR
Zona

Tractorul

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
190

Cartierul Tractorul vine în sprijinul antreprenorilor cu un volum generos de populație și multiple business-uri care prosperă. Dacă și dumneavoastră vă aflați în această categorie și sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare pentru afacerea dumneavoastră, acordați atenție acestei oferte.

Hala este amplasată pe strada 13 Decembrie, nr. 109B, iar cei 190mp utili sunt distribuiți după cum urmează. Zona de depozitare sau producție dispune de 150mp utili, având tavan din gips-carton de 12,5mm grosime rezistent la foc și pardoseală din gresie. În completarea acestei suprafețe regăsim un oficiu de 4,16mp, 2 grupuri sanitare și un duș, 2 holuri de 8,82 respectiv 4,44mp și zona de birouri cu o suprafață utilă de 18,43.

Spațiul dispune de toate utilitățile, încălzirea fiind realizată în spațiul de birouri cu centrală pe gaz și calorifere, iar în hală cu ventiloconvector. Acesta este pretabil pentru depozitarea mobilierului sau a diferitelor mărfuri.

Există două posibilități de închiriere, 1. pentru depozitare sau 2. având în vedere că în spațiul propus funcționează un atelier de mobilă se poate preda spațiul cu utilaje (mășină de cântuit, circular, mașină de găurit, etc) pentru suma de 1500euro/lună.

Comisionul perceput de agenție este de 50% +TVA calculat dintr-o chirie.

Dacă v-am stârnit interesul, nu ezitați să mă contactați, 0723 73 66 77. Zoltan Fejer, Team Leader & consultant imobiliar RE/MAX Central!

Suprafaţă totală: 228 m²
Suprafaţă birouri: 18 m²
An finalizare construcție: 2004
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 5.4 m
Număr încăperi: 1
Număr Grupuri Sanitare: 2
Producție
Depozitare
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici