Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu multifunctional, showroom, reprezentanta, DN1 Bras...

Ghimbav, Brasov Acum un an 30.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
6400
 Preț negociabil
 Nu include TVA

Sunt Florin Ciche, consultant imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Central din Brașov, iar în cele ce urmează doresc să vă prezint o proprietate nouă, din portofoliul personal, aflată în zona de vest a Brașovului, în localitatea Ghimbav.

Astăzi vă propun spre închiriere sau vânzare, o clădire comercial/industrială cu showroom, spații de birouri și spațiu de service, producție și/sau depozitare. În momentul actual în acest imobil funcționează o reprezentanță Dacia cu toate serviciile aferente.

Pozitionarea este una foarte bună, cu o perspectivă și mai bună, pe DN1 - Calea Brașovului, ce leagă localitatea Ghimbav de orașul Brașov și în proximitatea viitorului Aeroport Internațional Brașov. În imediata vecinătate iși au sediul cei de la Tess Auto -reprezentanță Volskwagen - Audi, Delcar - dealer Skoda, Metro cash&carry, sediul regional Viesssmann, etc. .

Corpul central are o suprafață totală desfășurată de 5300 mp, compus din Spațiu de prezentare/showroom în suprafață de 800 mp, hala service de aproximativ 3500 mp la care se adaugă mai multe zone de birouri și spații sociale, vestiare, sala de cursuri, cantină, atât la parter cât și la mezaninul clădirii. Înălțimea utilă depășește 5 metri. Clădirea este dotată cu toate sistemele de încălzire și răcire, iluminat natural și artificial plus toate dotările necesare desfășurării activității actuale.
Lângă clădirea principală se află o hală de aproximativ 800 mp, ce poate fi folosită pentru depozitare sau inclusă în fluxul de care veți avea nevoie. Tot separat există o construcție ce a deservit spălătoria auto în regim automat, cu perii, în suprafață de 130 mp.

Accesul la proprietate se face direct din DN1, cu benzi de decelerare și accelerare, toate zonele de circulație și parcaje interioare fiind asfaltate, gard perimetral, post de transformare propriu, alimentare cu apă și gaze naturale, sistem de canalizare intern cu bazine speciale, separator de uleiuri etc. .

Din punct de vedere al construcției, discutăm de structură de rezistență din grinzi metalice cu închideri din tablă faltuită și pereți izolați cu vată minerală de 10 cm, fațadă de tip cortină în zona de prezentare, compartimentări din sticlă, pvc și pereți din gips carton fonoizolați cu vată minerală, grupuri sociale doatată cu tot ce este necesar, etc. .

Desigur mai sunt multe detalii de spus, iar pentru aceasta mă puteți contacta la numerele de telefon sau adresa de e-mail afișată.

Suprafaţă totală: 7000 m²
Suprafaţă birouri: 750 m²
An finalizare construcție: 2004
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 5.5 m
Număr încăperi: 15
Număr Grupuri Sanitare: 6
Acces: Acces TIR
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 20+
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici