Anunțul a fost dezactivat!

Teren 1 Decembrie ideal constructie casa

1 Decembrie, Bucuresti-Ilfov Acum un an 20.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
524
Front stradal (metri)
25
Utilități
Da

Teren de 524 mp situat in spatele unei case recent construite, teren aproape de utilitati (curent electric si gaz), numar postal - Strada Piersicilor Nr. 6- si certificat de urbanism. Teren intravilan. Este situat in Ilfov, localitatea 1 Decembrie, la 10 minute de Bucuresti, cu utilitati in apropiere. Este la o distanta de 5 minute de Lidl mers pe jos, sunt scoli si gradinite in apropiere, statia de autobuz la 3 minute mers pe jos, si zona prezinta o dezvoltare accentuata.
Hipermarket Lidl, Mega Image, Profi, farmacii, centre veterinare, restaurante, etc. Sunt mijloace de transport publice atat ziua cat si noaptea.
Padurea este la 400ml, in apropiere se construiesc atat case individuale cat si complexuri de case-vile, este o zona care cunoaste o dezvoltare sanatoasa, apropiata de Centura 2 - A0, cu regim de autostrada, ce va inconjura Bucurestiul si care are un picior de pod chiar la 1,5 km de teren, facilitand accesul practic in orice punct al Bucurestiului sau din tara prin acces facil la toate arterele de intrare in oras sau autostrazile spre orice loc din tara (mare, munte, strainatate, etc) si datorita proximitatii fata de capitala. Prin DN5 se ajunge in 50 de minute in Bulgaria - Giurgiu Russe, este practic in drumul spre Grecia.
Aici beneficiati de aer curat datorita padurii din proximitate, de linistea specifica locului, de acces facil la serviciile medicale din oras datorita accesului facil inspre si dinspre oras, la centrele comerciale din apropiere, asfaltul este la 70ml, gaz si curent electric aproape de teren, certificat de urbanism care atesta ca se poate construi casa pe teren. Documentatia este la zi, proprietarii sunt persoane fizice, exista certificat de urbanism, stalpul de curent este la aproximativ 50ml de teren, solul este cernoziom superior si este perfect pentru cultivat atat plante ornamentale cat si flori si legume, pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati, Daniel Dumitru, Apulum94. Facilitam si obtinerea de credit imobiliar.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici