Anunțul a fost dezactivat!

Teren la intrare in Siria, 1.500 sau 750mp, F.S. 56 ml, pe DJ vizavi

Siria, Arad Acum 2 săptămâni 49.000 EUR
Zona

Vest

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
1500
Utilități
Nu

Profi Imobiliare va ofera in exclusivitate un teren intravilan de 1.500 mp cu front stradal pe colt de 56ml la DJ 709, se poate vinde tot sau jumatate, foarte bine pozitionat la intrarea in Siria vizavi de Peco, sosea de trafic auto intens, posibilitate de a fi folosit la diverse activitati comerciale si de prestari servicii, toate utilitatile in fata, pretabil pentru SuperMarket, depozit materiale constructii, Showroom, etc. Terenul este inaltat la nivel cu soseaua, este drept si pregatit pentru constructii iar pretul este de 49.000 Euro.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizite sunati la 07229954119, 0752113315. Profi Imobiliare Arad

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici