Anunțul a fost dezactivat!

COMISION 0% | Teren intravilan 6,452mp | Calea Bucuresti ...

Sinaia, Prahova Acum 6 luni 806.500 EUR
Zona

Sud

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
6452
Front stradal (metri)
76
Utilități
Da
 Construcție pe teren

Vă propun spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă cu COMISION 0% către cumpărător, un teren intravilan cu o suprafață de 6452 mp cu o deschidere de 76.87 mp la DN1, situat in Sinaia pe Calea Bucuresti nr. 51.

Terenul , conform certificatului de urbanism, este pretabil pentru constructie de locuinte noi si a functiunilor complementare acestora, cu regim de inaltime P+2E+M, cu POT de 40% si CUT de 1.2. Pozitia terenului ofera acces ușor și rapid la principalele puncte de interes din stațiune, cum ar fi pârtiile de schi, traseele de drumeție, parcurile și alte atracții turistice. Terenul are toate utilitățile necesare (Apa, Curent Electric, Gaz si Canalizare).

Fostă reşedinţă a regilor, Sinaia, purtând un nume sfânt, cel al Muntelui Sinai, este cea mai fermecătoare staţiune, cu un bogat trecut cultural şi social, un loc care îmbină magnific frumuseţea naturii, arhitectura de epoca si o gama larga de activitati recreative. Cu obiective turistice ca Mănăstirea Sinaia, Castelul Peleş, Castelul Pelişor, Cazinoul din Sinaia, dar şi Casa Memorială ,,George Enescu “, acest spaţiu magic atrage vizitatori în orice anotimp, indiferent de vremuri.

Pentru detalii suplimentare, va stau cu drag la dispozitie!

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici