Anunțul a fost dezactivat!

Teren 8663 mp DN1 Tancabesti ideal industrial/comercial/r...

Tancabesti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 109.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
8663
Front stradal (metri)
106
Utilități
Da
 Preț negociabil

Terenul intravilan generos de 8663 mp pe care il prezint in vederea vanzarii este situat in planul doi fata de Soseaua Bucuresti Ploiesti , in zona localitatii Tancabesti , inainte de intrarea pe drumul spre Snagov.
In zona exista construite numeroase spatii cu destinatii comerciale , divertisment sau cercetare : Equestria – centru echitatie, Royal Horse – spatiu evenimente , Sanotecknik – showroom produse sanitare , Bellona – showroom de mobila , Snagov Plaza – centru comercial si divertisment , astfel incat zona este ideala pentru posibila constructie a unor spatii comerciale sau industriale , avand in vedere si cererea in crestere pentru inchirierea sau cumpararea unor astfel de spatii .
Accesul este direct din DN1 pe un drum pietruit , terenul avand deschidere la doua strazi si iesire secundara pe drumul din spatele terenului .
Ca si utilitati terenul dispune de curent electric iar in imediata apropiere exista si reteaua de gaze .
Terenul este pretabil partial si pentru constructia rezidentiala , este parcelat , iar conform certificatului de urbanism este permisa constructia de locuinte P+2.
Pretul actual al terenului este foarte avantajos , fiind situat sub pretul zonei ceea ce poate constitui o oportunitate de investitie interesanta

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici