Anunțul a fost dezactivat!

Teren Bran - Poarta, 15647mp, casă pe teren

Bran, Brasov Acum 2 săptămâni 187.764 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
15647
Front stradal (metri)
110
Utilități
Nu

Compania imobiliară RE/MAX Central Brașov vă propune în vederea achiziției în sistem de reprezentare exclusivă și cu comision 0% de la cumpărător un teren în suprafață de 15647 mp situat în Bran-Poarta, la doar 3,5 km de renumitul castel Bran, o zonă destinată preponderent construcției de pensiuni, hoteluri și case de vacanță. Acest teren are priveliște directă atât asupra munților Bucegi dar și a Piatrei Craiului.
Terenul are acces de la strada principală asfaltată pe un drum de acces pietruit, acest drum fiind în coproprietate cu vecinul alăturat. Pe teren există o casă bătrânească ce poate fi renovată sau extinsă unde avem branșament electric iar celelalte utilități (gaz, apă și canalizare) le regăsim în imediata vecinătate a proprietății.
Terenul este pretabil atât unei dezvoltări rezidențiale dar și pentru un complex turistic, fiind situat într-o zonă mirifică dorită de toți iubitorii de drumeții oferind o panoramă fantastică asupra munților înconjurători.
Poziționarea terenului îi conferă avantajul aproprierii de Stațiunile turistice de interes Național Bran, Râșnov, Poiana Brașov, Predeal dar și de zona metropolitană a Brașovului.

Preț de vânzare 12 EURO/mp.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici