Anunțul a fost dezactivat!

Teren BUJORENI,OLTENI,2700mp Central, str.Principala,Ieftin

Ramnicu Valcea, Valcea Acum o lună 19 EUR
Zona

Bujoreni

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2700
Utilități
Da

Teren Bujoreni Olteni 2700mp la doar 4 km de Ramnicu Valcea, in zona foarte linistita si verde (retrasa), pozitionat chiar in zona Centrala Olteni pe Str. Principala (Monumentului) in apropierea Vilei Ionescu (Piscina Divino) cu acces teren chiar din strada principala asfaltata . Toate utilitatile trec chiar prin fata terenului la strada (canal, apa, curent, internet fibra) .

Pe o laterala a terenului se afla o mica livada cu pomi fructiferi de calitate altoiti, deci aveti o oaza Superba de verdeata, racoare si liniste doar a dumneavoastra . Nu sunt vecini cu case lipite de gard, este o distanta decenta ce asigura o liniste si o intimitate perfecta familiei dumneavoastra .

Suprafata terenului efectiv construibila in afara drumului de acces este de 2.100 mp . Pretul este mai mult decat CONVENABIL pentru un teren situat Central in Bujoreni-Olteni, nu pe campuri in zone izolate si greu accesibile . In zona pretul real este de peste 30 Euro pe metrul patrat, comparativ cu acest teren al carui pret calculat real ajunge la doar 19 EURO pe mp .

NU se parceleaza, se vinde toata suprafata de 2700 mp la 50 000 euro( ca oportunitate de afacere pe cei 2.100 metri efectiv construibili, in afara drumului de acces, se pot ridica 3-4 case cu parcele de aprox. 500 mp2 ! ) . Tel. 0770 863 681. Asigur maxima seriozitate !

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici