Anunțul a fost dezactivat!

Teren cu constructii, 1805 mp, zona pitoreasca, Lipova

Lipova, Arad Acum un an 14.900 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Extravilan

Suprafață teren (m²)
1805
Utilități
Da

ID: CP1492290
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un teren extravilan cu câteva construcții, situat în fermele pomicole ale fostului SCPP din localitatea Lipova. Proprietatea se compune din patru corpuri de clădire după cum urmează:
- o clădire din cărămidă, tencuită, cu placă de beton atât la nivelul solului, cât și la nivelul acoperișului, cu 4 camere și o amprentă la sol de 98 mp;
- o clădire tencuită, cu placă de beton atât la nivelul solului, cât și la nivelul acoperișului, cu o sală de 56 mp construiți;
- o clădire din cărămidă, tencuită cu placă de beton la nivelul acoperișului, în suprafață de 7 mp, care a avut ca destinație camera tehnică a stației de pompare, cameră care are un foraj de 2 metri sub nivelul solului;
- o clădire din cărămidă, tencuită, cu placă de beton la nivelul solului, cu o suprafață construită totală de 85 mp și 3 camere cu intrare separată, cu mențiunea că această clădire nu mai are acoperiș.
Terenul extravilan are o suprafață totală de 1805 metri, este situat în punctul cel mai înalt de pe dealul care a deservit fostele livezi ale SCPP Lipova, se învecinează cu livezile de meri și în imediata apropiere cu liziera pădurii, accesul se face pe un drum betonat și circa 50 de metri până în apropierea construcțiilor pe un drum pietruit. Beneficiază de rețea electrică, iar în fața acestor construcții se află stâlpul cu cablurile electrice.
Primele trei construcții nu au infiltrații sau igrasie, au structura și fundația solidă din beton armat, însă necesită renovare întrucât nu au mai fost locuite de aproximativ 20 de ani. Cea de-a patra construcție are aceeași structură solidă din cărămidă arsă și beton armat, dar este fără acoperiș și poate fi reabilitată.
Zona unde este situată proprietatea beneficiază de o panoramă cu vedere de 360 de grade asupra localității Lipova și a dealurilor limitrofe. Având în vedere că aceste construcții sunt notificate în extrasele CF, nu mai este necesară obținerea unei autorizații de construcții, în condițiile reabilitării, respectând configurarea existentă a zidurilor.
Această proprietate poate avea ca destinație o casă de vacanță sau poate fi transformată într-o afacere de tip agroturistic sau de creștere a animalelor.

Preţ: 14.900 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici