Anunțul a fost dezactivat!

Teren cu deschidere la DN 1

Tancabesti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 90.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2659
Front stradal (metri)
25
Utilități
Nu
 Preț negociabil

Va prezint un teren intravilan, situat in localitatea Tancabesti in suprafata de 2659 mp.

Terenul are deschidere de 25 ml la DN1 si se afla amplasat pe partea dreapta a sensului de mers dinspre Bucuresti inspre Ploiesti.
Conform Certificatului de urbanism terenul este situat in subzona L1a - Locuinte individuale P+2, fiind admise si functiuni comerciale, servicii profesionale si mici activitati manufacturiere.
POT - 40% si CUT - 1.2, adica suprafata construita la sol poate ajunge la aprox. 1060mp si o suprafat desfasurata de 3200mp
in cazul alimentarii cu apa si canalizare in sistem centralizat
POT - 30% si CUT - 1, adica suprafata construita la sol poate ajunge la aprox. 800 mp si o suprafat desfasurata de 2659 mp
in cazul alimentarii cu apa si canalizare in sistem individual.
Inaltimea maxima la cornisa a cladirilor poate fi de max. 10 m, fiind admis un nivel mansardat inscris in volumul acoperisului si care sa nu depaseasca 60% din aria construita.

Retragerile sunt de min. 2 m fata de limitele laterale si una dintre limite de min. 3 m pentru a putea facilita accesul pompierilor la curtea din spate.
Imprejmuirile spre strada vor avea inaltimea de maximum 1.8 m, iar cele dintre vecini, vor fi opace si cu inaltimi de max. 2ml

Avand in vedere regimul tehnic, regimului juridic si economic precizat in certificatul de urbanism, precum si localizarea, terenul se preteaza pentru construirea unei locuinte permanente sau de vacanta/weekend, unde se poate dezvolta inclusiv o mica afacere de familie, fie de tip comercial, mestesugaresc (traditional), gradinarit, agrement etc.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici