Anunțul a fost dezactivat!

Terenuri de 11,468 mp si 5000 mp de vânzare in Constanta...

Constanta, Constanta Acum 5 zile 329.900 EUR
Zona

Periferie

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Extravilan

Suprafață teren (m²)
11468
Front stradal (metri)
40
Utilități
Nu
 Preț negociabil

0% comision pentru cumpărător !

Cristian Turcanu - Consultant Imobiliar în cadrul biroului RE/MAX Future Home, va oferă spre vânzare un teren cu suprafața totala de 11 468 mp, precum si 5 loturi de teren cu suprafața de cca. 5000mp, situate în extravilanul municipiului Constanta.

Terenul este cu foarte mare potențial pentru o investiție imobiliara : industrial, show-room, hale de producție, hale industriale, parcuri și parcări auto, service auto și multe altele.

Lotul de teren măsoară o suprafață de 10.000 mp , cu deschidere directa in DN3C de 40m și în plus, o cota parte de 1468 mp din calea de acces ( 7m lățime ).

Cele 5 loturi de teren din spate au o suprafață de cca 5000 mp și în plus, o cota parte din calea de acces ( 7m lățime ).

Toate loturile sunt poziționate în vecinătatea târgului de legume-fructe, intre centrala RENEL si oborul de mașini. La 900m de teren, se afla intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Leroy Merlin, Jumbo, Black Sea etc.

Din punct de vedere al utilităților acestea exista, chiar lângă teren se afla apa și curent, ceea ce facilitează racordarea.

În ultima perioadă, zona a cunoscut o dezvoltare accentuată, prin construcția de noi hale, asfaltarea străzilor, apariția multor centre comerciale și industriale etc.

Se accepta și unele schimburi imobiliare. Lotul se poate vinde integral sau parțial, dar se poate și închiria.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați sa ma contactați !

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici