Anunțul a fost dezactivat!

Teren de 600 mp în Brașov / Strada Iulius Rommer - Bart...

Brasov, Brasov Acum un an 58.000 EUR
Zona

Bartolomeu

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
600
Front stradal (metri)
14
Utilități
Da

Bine ai venit într-una dintre cele mai promițătoare zone din Bartolomeu, pe strada Iulius Rommer. Aici te așteaptă un teren cu potențial imens, situat într-o zonă rezidențială nouă și liniștită, cu acces facil către strada Lânii și strada Dimitrie Anghel.

Această zonă se distinge prin liniștea și frumusețea sa naturală. Dacă îți dorești să te bucuri de o oază de liniște, dar totodată să beneficiezi de avantajele unui municipiu, atunci această proprietate este exact ceea ce cauți.

Terenul are o suprafață de 600 mp și beneficiază de acces direct dintr-o stradă asfaltată. Este împrejmuit și are o deschidere de 15,50 ml la drumul de acces. Utilitățile edilitare, cum ar fi rețeaua de alimentare cu energie electrică și gaz metan, sunt disponibile la drumul de acces. Canalizarea se află la o distanță de aproximativ 100-150 ml, iar alimentarea cu apă va fi asigurată prin foraj, deoarece aceasta nu se află în imediata vecinătate.

Conform Certificatului de Urbanism nr. 83 din 12.01.2021, emis de Primăria Municipiului Brașov, terenul este clasificat ca intravilan și permite construcții cu diferite înălțimi, precum P+4E-6E cu coeficient de ocupare a terenului (POT) de 35% sau P+2E-3E cu POT maxim de 40%. Coeficientul de utilizare a terenului (CUT) poate fi maxim 1,20 pentru P+2E și 1,60 pentru P+3E. Cel mai potrivit și optimă utilizare a terenului este în scop rezidențial.

Această proprietate merită toată atenția ta, având un potențial imens pentru a-ți construi locuința de vis sau pentru a dezvolta un proiect rezidențial de succes. Nu rata oportunitatea de a deveni proprietarul acestui teren minunat și contactează-ne pentru mai multe detalii și o vizionare!

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici