Anunțul a fost dezactivat!

Teren industrial de vânzare situat în localitatea Borș...

Bors, Bihor Acum 7 luni 185.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
10400
Front stradal (metri)
62
Utilități
Nu
 Preț negociabil

Teren industrial de vânzare situat în localitatea Bors, cu o suprafață totală de 10.400 mp. Proprietatea este ideală pentru construcția de hale industriale și logistice, reprezentând o investiție cu randament ridicat.

În ceea ce privește amplasarea, acest teren industrial de vânzare se bucură de o poziție avantajoasă în localitatea Bors, având drum asfaltat, fiind situat în proximitatea punctului de trecere a frontierei Borș 1 și la aproximativ 15 km de orașul Oradea. Acest lucru îl face o alegere perfectă pentru investitorii interesați de construcția de hale industriale sau logistice, de activități de import-export de mărfuri și servicii.

Certificatul de urbanism atestă un POT de 50% și un CUT de 1,5, ceea ce permite dezvoltarea unor construcții industriale de înaltă performanță, clasa A. Terenul dispune de un front stradal generos de 65 m, ceea ce oferă o vizibilitate excelentă și un acces facil la drumul principal, Șoseaua Borșului.

Pentru investitorii în căutarea unei investiții sigure, acest teren industrial din Bors oferă oportunități excelente de construcție. Proprietatea este perfectă pentru construirea unei hale logistice de înaltă performanță, având spațiul necesar și amplasarea strategică. De asemenea, acest teren poate fi transformat într-o platformă logistică modernă și eficientă.

Dacă sunteți interesat de o investiție în teren industrial în Oradea, acesta poate fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Terenul este ideal pentru construirea unei hale industriale sau logistice, oferind un spațiu generos și o poziție avantajoasă. Nu pierdeți ocazia de a achiziționa acest teren industrial de vânzare în Bors și de a vă dezvolta afacerea într-un mediu favorabil și accesibil.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici