Anunțul a fost dezactivat!

Teren industrial intravilan 9,868mp de vânzare în Borș

Bors, Bihor Acum o lună 126.900 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren agricol

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
9868
Front stradal (metri)
27
Utilități
Nu
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare un teren cu o oportunitate investițională mare, aflat în intravilanul satului Sântion, com. Borș, la o distanță de 150 m de Parcul Industrial Borș, unde se gasesc toate utilitățile: rețea de apă, canalizare, electricitate, gaz, respectiv la o distanță de 700 m de Calea Borșului- E60.
Accesul se realizează pe un drum agricol, iar terenul se învecinează cu o parcelă de aprox. 15000 mp aflată in proprietatea Primăriei Borș, care se poate concesiona.
Cu o suprafață de 9868 mp și dublu front stradal, terenul are destinația industrie și depozite nepoluante, având POT max. 50%, respectiv CUT max. 1,5.
Alăturarea de Parcul Industrial Borș poate fi oportună investitorilor interesați de constructia unui parc fotovoltaic, respectiv datorită oportunităților de parteneriat cu companiile de aici.
Comuna Borș este una dintre cele mai importante comune ale județului Bihor, cu un plan de dezvoltare pe perioada 2021-2027 ce cuprinde o serie de proiecte de infrastructură cu finanțare atât din bugetul local cât și din fonduri nerambursabile, iar modernizarea drumurilor agricole, extinderea rețelelor de apă, canalizare și gaz sunt prioritate și cu finanțarea cea mai consistentă.
Vă invit la vizionare, iar celor interesați de mai multe informații vă stau la dispoziție.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici