Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan 2900 mp tip padure cu parau de munte Tocile

Cisnadie, Sibiu Acum 10 luni 99.900 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2938
Front stradal (metri)
10
Utilități
Da

Daca nu ai o doza de nebunie, atunci nu citi acest anunt, pentru ca este vorba de un teren cu suprafata de 2938 mp intravilan, in padure. Terenul are aproape toate formele de relief de la deal, vale, parau de munte, padure pana la o mica campie, pe care poti construi.

 Toata zona este asa, iar in stanga si in dreapta terenului sunt construite case pe teren terasat, rezultand gradini si curti spectaculoase, in trepte, pe diferente de nivel si foarte diferite fata de gradinile realizate pe loc drept.

 Nu este un teren pe care sa poti construi usor, dar daca esti curajos si hotarat, atunci vei avea cabana sau casa in propria padure, iar casa va avea o priveliste spectaculoasa.

 Reteaua electrica este pana la teren, iar casele din jur sunt conectate la retea. Apa exista din belsug pe teren, pentru ca pe el trece un parau, iar in loc de canalizare se va utiliza fosa septica. Zona Tocile nu este racordata la gaz, dar poti folosi pompa de caldura sau centrala pe lemne.
Accesul la teren este pe strada pietruita prevazuta cu iluminat stradal.Terenul este la capatul drumului si este pretabil doar pentru persoanele indraznete, interesate de natura autentica, nu fabricata si care doresc sa se retraga in linistea propriei paduri.


Informatiile complete le gasesti pe site-ul agentiei imobiliare TABOO daca copiezi si accesezi link-ul ofertei: www.TABOO.ro/ref/P17971

Sau acceseaza www.TABOO.ro si cauta oferta cu codul / id: P17971

Suna acum cu incredere la numarul de telefon: 0369.822.820 pentru a programa vizionarea si pentru o consultanta imobiliara de calitate!

Ai vazut ce oferte imobiliare noi au fost publicate astazi in Tocile? Fi primul care gaseste cele mai recente oferte! Toate anunturile imobiliare unice din Tocile, actualizate zilnic sunt publicate doar pe site-ul nostru www.TABOO.ro

Ai o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Tocile? Ai nevoie de o evaluare gratuita? Echipa TABOO Imobiliare iti ofera consiliere gratuita Suna acum la numarul de telefon: 0369.822.820

Va multumim si va asteptam!
Id intern: P17971

Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici