Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan construibil Stupini

Brasov, Brasov Acum 5 luni 230.000 EUR
Zona

Stupini

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
1893
Front stradal (metri)
61
Utilități
Da

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului un teren situat in intravilanul orasului Brasov, cartier Stupini, pe str. Surlasului.

Terenul este intravilan construibil si se afla in zona de case cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, are o suprafata totala de 1893 mp cu deschidere la doua drumuri, front de 61 ml la drum asfaltat si respectiv de 33 ml la drum secundar.

Terenul este intabulat, nu prezinta constructii sau vreo declivitate, dispune de extras de carte funciara, plan de incadrare in zona, ridicare topografica, certificat de urbanism, iar utilitatile (curent, apa, gaz) sunt langa teren si la constructiile invecinate. Lucrările de introducere a canalizării pe str. Surlasului se afla in etapa II de proiect spre avizare prin fonduri europene prin intermediul a doua programe : cel Operațional de Infrastructură Mare și cel Operațional de Dezvoltare Durabilă (POIM și PODD) conform Comunicatului de pe site-u Companiei APA Brasov.

Certificatul de urbanism conform PUZ existent prevede constructii individuale, cuplate tip duplex sau colective, cu POT de 25% pentru o parcela cuprinsa intre 1500-2000 mp , CUT de 0,75 si un regim de inaltime de P+2E .

Parcela minima admisa pentru autorizare constructie individuala este de 300 mp si un front de 12 ml cu retragere aliniament 3 m si 5 m fata de limitele posterioare si regim de inaltime de P+2E.

Pret vanzare lot 1893 mp = 230.000 Euro (121,5 Euro/mp) Exista si posibilitatea dezmembrarii terenului in 3 loturi .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici