Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan Crevedia - Buftea COMISION 0

Manastirea, Dambovita Acum o lună 27.500 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2016
Front stradal (metri)
11
Utilități
Nu
 Preț negociabil

Va propun spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 2016mp, situat in intravilanul localitatii Manastirea, com. Crevedia, judet. Dambovita, intr-o zona in plina dezvoltare.

Terenul este amplasat intr-o zona rezidentiala, fiind situat in intravilanul vechi al localitatii. Acest teren provine din dezmembrarea unei curti ce detine toate utilitatile localitatii.

Terenul este dreptunghiular, nu prezinta inclinatie, are o deschidere de 11.15 ml la strada Macului - strada intabulata, avand o latime de aprox. 5m. (DE 389/2).

Distanta de la teren si pana la DN1A este de aprox. 500 m - reper Bilden.
Distanta pana la Kaufland Buftea - pana in 2 km.

Detine documentatie cadastrala si intabulare ce se regaseste in sistemul integrat de carte funciara si cadastru Eterra - coordonate STEREOGRAFICE 1970, astfel putand fi identificat si trasat/intarusat fara a exista indoieli in ceea ce priveste pozitia acestuia.

Certificatul de Urbanism de Informare este emis in aprilie 2022, avand o valabilitate de 12 luni.

Caracteristici tehnice:
#Cadastral: Teren Intravilan situat in Loc. Manastirea, Com. Crevedia, jud. Dambovita.
Suprafata teren - 2016 mp, din care 1963 mp intravilan curti constructii si 53 mp intavilan arabil.
Dimensiuni aprox. 37m x 54m. Aceste dimensiuni se regasesc cu exactitate in documentatia cadastrala si extrasul de carte funciara.

#Urbanistic: Terenul se afla situat in zona TA (UTR 4), zona terenuri agricole in intravilan destinate LOCUIRII.
In aceasta zona sunt permise urmatoarele utilizari: Locuire in scop turistic (vacanta, sfarsit de saptamana etc) ca activitate preponderenta pe fiecare parcela in parte (pondere de 70% din suprafata desfasurata a fiecarei cladiri) sau exclusiva si ocupatii relaxante: ingrijirea spatiilor verzi amenajate pe parcela, activitati de bricolaj etc.
In aceast a zona sunt INTERZISE functiunile comerciale si serviciile profesionale care depasesc suprafata de 250 mp arie construita desfasurata, genereaza un trafic de persoane si marfuri, au un program prelungit dupa orele 22:00; activitile productive polunate, cu risc tehnologic sau care sunt incomode prin trafic generat (vehicule de transport greu sau peste 5 autovehicule mici/zi), prin utilizarea incintei pentru depozitare si productie, prin deseurile produse ori prin programul de activitate prelungit dupa orele 22:00; depozitarea pentru vanzare a unor cantitati mari de substante inflamabile sau toxice, statii de intretinere auto cu capacitatea peste 3 masini, spalatorii auto cu capacitatea peste 3 locuri; orice lucrari de terasament care pot sa provoace scurgerea apelor pe parcelele vecine sau care impiedica evacuara si colectarea rapida a apelor meteorice.
Lotizarea este permisa, insa daca se intentioneaza construirea de maim ult de 2 cladiri, lotizarea se va face conform PUZ sai/sau PUD.

Inaltimea maxima a cosntructiilor este P+1-2E, cu o inaltime maxima la cornisa de 10,0 m si de 13,0 m la coama.

POT – procentul de ocupare a terenului - este de 35%, ceea ce inseamna ca se poate edifice o suprafata construita la sol de peste 700 mp;
CUT – coefficient de utilizare a terenului – este 1.05, ceea ce inseamna ca suprafata construita desfasurata poate fi de peste 2100 mp.

Pentru orice alte informatii, precum si pentru stabilirea unei vizionari, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.

Comision 0 (zero) pentru cumparator.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici