Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan cu construcție si proiect de casă in M...

Arad, Arad Acum un an 66.900 EUR
Zona

Micalaca

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
346
Front stradal (metri)
14
Utilități
Da
 Preț negociabil
 Construcție pe teren

ID: CP1645537
Golden Real Estate vă propune spre achiziție un teren intravilan cu construcția unei case deja începută precum si cu proiectul pentru finalizarea construcției gândite pe spațiul aferent.
Suprafața totală a terenului este de 346 mp, cu un front stradal de 14 ml, terenul fiind total împrejmuit cu gard din beton si cărămidă. Construcția aflată pe teren este construcție relativ nouă, cu fundație din beton, construită din cărămidă Porotherm si acoperită cu țiglă calitativă marca Bramac.
Proiectul complet al casei este P+M, unul foarte practic si bine gândit: cu o suprafață construită de aproximativ 308 mp si o suprafață utilă de 224 mp. Dispune de o totalitate de 4 camere: un living generos, o bucătărie open space, 3 dormitoare luminoase, 3 băi si o terasă generoasă care face legătura între cele două corpuri ale clădirii: cel deja existent si cel care urmează a fi construit. De asemenea, în proiectul inițial este prevăzută si posibilitatea construirii unei pivnițe generoase la subsol, în cazul în care se dorește.
Proprietatea dispune de toate utilitățile necesare, loc generos pentru parcare precum și o priveliști minunată în fața casei.

Preț: 66.900 euro, negociabil.
Agent Golden Real Estate.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici