Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan pentru casa cu PUZ 750mp Calea Cisnadiei

Sibiu, Sibiu Acum o lună 82.500 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
750
Front stradal (metri)
15
Utilități
Da

Vă invităm să explorați o oportunitate unică de investiție: un teren generos de 950 mp, localizat pe str. Calea Cisnădiei. Acesta este un teren ce oferă potențialul ideal pentru construirea casei de vis. Unul dintre principalele sale atuuri este Planul Urbanistic Zonal (PUZ) deja aprobat, care vă oferă libertatea de a începe imediat construcția, fără a vă îngrijora de probleme birocratice.

Un alt avantaj major este prezența tuturor utilităților necesare - energie electrică, apă, canalizare și gaz - facilitând astfel începerea rapidă a proiectului dumneavoastră de construcție. De asemenea, terenul beneficiază de un cadru natural liniștit, dar este în același timp în proximitatea facilă a orașului, combinând astfel accesibilitatea cu liniștea și frumusețea naturii.

Nu ratați această oportunitate unică de a deține un teren excelent, într-o locație de dorit, cu toate caracteristicile pentru a construi casa ideală. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați, iar la telefon va rugăm să specificați la telefon că ați văzut oferta cu ID : P13943.
Id intern: P13943

Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici