Anunțul a fost dezactivat!

Teren intravilan, pt investitie, stradal, Rosu, Ilfov

Chiajna, Bucuresti-Ilfov Acum un an 45.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
130
Front stradal (metri)
5
Utilități
Da

Va oferim spre vanzare teren intravilan curs constructii, singur curte, imprejmuit, in suprafata de 1Cc130 mp, pentru investitie , deschidere 4,95mp (1,86+3,09mp), deschiderea terenului se afla la strada principala, in comuna Chiajna, sat Rosu, strada 1 Decembrie 1918, nr 24, Ilfov.
Terenul imprejmuit conform schitei cadastrale in lucru cu gard din lemn intre punctele 14 si 1, gard caramida intre punctele 1 si 2, gard plasa de metal intre punctele 11 si 13 si calcan in rest.
Cu constructie demolabila C1 si C2 pe terenul total de 130mp, constructia C1 in suprafata de 24mp magazin pe parter , constructie lemn pe soclu din beton aflata in stare de degradare si constructia C2 o magazie pe parter constructie anexa din caramida aflata tot in stare de degradare.
In spatele terenului se afla unitatea militara, stanga dreapta vecini, toate utilitatile la poarta , cadastru in lucru , pret de vanzare 45000 euro, asa cum este prezentat la vizionare, mai multe detalii la 0730885885 telefon sau whatsapp.

Comision cumpărător: 3%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici