Anunțul a fost dezactivat!

Teren Poiana Brasov cu proiect si autorizatie construire ...

Poiana Brasov, Brasov Acum 3 luni 325.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
879
Front stradal (metri)
31
Utilități
Da

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un teren intravilan, pretabil constructii turistice situat in Poiana Brasov, pe str. Poiana lui Stechil, in vecinatatea Complexului Casa Viorel si a Vilelor de Aur.

Suprafata terenului este de 879 mp, imprejmuit partial prin gard de lemn cu fundatie din beton si gard din plasa de sarma, cu deschidere stradala asfaltata de 30,71 ml la drumul care duce spre Casa Dracula.

Destinatia terenului stabilita prin documentatia de urbanism si autorizatia de construire este pentru constructie vila cazare si servicii, cu POT de 25% si CUT – 0,75 si regim de inaltime de D+P+E1+M , cu o amprenta la sol de 155 mp si o arie desfasurata de 371 mp.

Utilitatile sunt langa teren si la constructiile invecinate (apa, curent, gaz si canalizare), iar documentatia si avizele pentru utilitati sunt in curs spre aprobare definitiva.

Terenul are un amplasament de exceptie si dispune de extras de carte funciara cu numar cadastral, documentatie topografica, certificat de urbanism, proiect si autorizatie de construire.

Datorita pozitionarii excelente si accesului rapid catre toate punctele de interes, terenul este ideal atat pentru investitie, dezvoltare imobiliara sau pentru constructie rezidentiala proprie.

Vecinatati : Complex Casa Viorel, Casa Dracula, Vilele de Aur, Hotel Tirol. Hotel Miraj, Complex Montan, Complex Ruia, etc

Pret vanzare teren cu autorizatie construire: 315.000 Euro

Pentru detalii suplimentare despre teren, ne puteti contacta la nr de telefon : 0733.092.093 , persoana de contact -Aura Popa.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici