Anunțul a fost dezactivat!

Teren Strada Lacului Balotesti

Balotesti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 174.600 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
4850
Front stradal (metri)
24
Utilități
Da
 Preț negociabil
 Nu include TVA

Va propun un teren foarte bun pentru o dezvoltare imobiliara, fie pentru o casa unica, fie pentru a lotiza si a construi mai multe unitati locative.Terenul situat în Balotești, pe strada Lacului, cu o suprafață generoasă de 5000 de metri pătrați, este o proprietate cu potențial remarcabil. Amplasat într-o zonă pitorească, terenul oferă multiple oportunități pentru dezvoltare și utilizare.

Cu acces facil și convenabil la infrastructura principală a localității, terenul se bucură de beneficiile unui cadru rural îmbinat cu facilitățile moderne. Strada Lacului are o atmosferă liniștită și plăcută, iar terenul oferă intimitate și spațiu generos pentru a vă bucura de natură.

Cu dimensiuni considerabile, acest teren este ideal pentru construcția unei case de familie spațioase și primitoare, unde puteți crea propriul paradis privat. De asemenea, dimensiunea mare a terenului deschide posibilități de dezvoltare ulterioară, cum ar fi construirea de anexe, grădini, spații de recreere sau chiar un mic complex rezidențial, în funcție de planurile și nevoile dvs.

Terenul beneficiază de un peisaj natural încântător, cu vegetație luxuriantă și potențial pentru a crea propria oază de verdețe. Există posibilitatea amenajării unui grădina frumoasă, a unor alei, a unui iaz sau a altor elemente de peisagistică pentru a transforma acest teren într-un spațiu idilic și relaxant.

Datorită amplasării sale în apropierea orașului Balotești, terenul oferă și oportunități de petrecere a timpului liber în comunitate. Aveți acces la facilități precum magazine, restaurante, școli, grădinițe și alte servicii necesare pentru viața de zi cu zi.

În concluzie, terenul din Balotești, strada Lacului, cu o suprafață de 5000 de metri pătrați, reprezintă o oportunitate unică de a vă construi casa visurilor dvs. într-un mediu natural, relaxant și într-o comunitate prietenoasă. Indiferent dacă doriți să creați un refugiu intim sau să explorați opțiuni de dezvoltare mai amplă, acest teren oferă toate resursele necesare pentru a vă transforma viziunea în realitate.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici