Anunțul a fost dezactivat!

Universitate | 2 Camere | Lux | Calea Victoriei | Centrala |

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 930 EUR
Zona

Calea Victoriei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

91

An finalizare construcție
1980
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Complet

ID: P43182

KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un APARTAMENT LUX 2 CAMERE , complet mobilat si utilat in zona Calea Victoriei.

Cladirea a fost finalizata in anul 1980 si dispune de supraveghere video 24/7.

Apartamentul cuprinde suprafata de 91mp + 3 balcoane de cate 2mp fiecare. Se afla la ETAJUL 1 intr-un bloc cu regim de inaltime P+7.

Apartamentul are o suprafata utila de 91,10 mp si dispune de un hol spatios, living de 30 mp, dormitor matrimonial cu dressing incapator de 17 mp, 2 bai (dintre care una din marmura cu cada si balcon de 2 mp), debara/dressing de 3 mp, sas de 3 mp, 3 balcoane de cate 2 mp fiecare. Bucataria este mobilata si utilata complet , dotata cu toate electrocasnicele necesare (masina de spalat vase, masina de spalat haine, uscator haine, frigider, aragaz, cuptor, etc).

Livingul si una dintre bai au vedere la Calea Victoriei. Toate camerele dispun de lumina naturala datorita ferestrelor ample din apartament.

Finisajele folosite sunt de foarte buna calitate, iar apartamentul este complet mobilat si utilat (masina de spalat vase, masina de spalat haine, uscator haine, frigider, aragaz, cuptor, etc).

Este disponibil loc de parcare amplasat in parcarea subterana a imobilului.

Imobilul este localizat intr-o zona ultracentrala, la km 0 al Bucurestiului, in imediata vecinatate aflandu-se teatre, Facultatea de Arhitectura Ion Mincu, Universitatea Bucuresti, Centrul Istoric, metrou Universitate, Parcul Cismigiu, restaurante, banci, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, etc.

Este ideal ca si rezidenta pentru o familie sau un cuplu, care este in cautarea unui apartament intr-o zona selecta a orasului.

Va asteptam cu drag sa il vedem impreuna!

Agent: David Marginean





Id intern: P43182

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 1

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici