Anunțul a fost dezactivat!

Vila cocheta pretabila restaurant, club, clinica in Centr...

Brasov, Brasov Acum un an 470.000 EUR
Zona

Centrul Istoric

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

234

An finalizare construcție
1920
Suprafață teren (m²)
1225
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Bună, sunt Aniela Panait, consultant imobiliar în cadrul RE/MAX Central și vă invit să descoperiți, în reprezentare exclusiva si comision 0%, o oportunitate de investiție într-o frumoasa cladire din Centrul Istoric al Brașovului, situată pe strada Castelului nr. 106.

Desfășurată pe parter, etaj și mansardă, proprietatea a fost complet renovată în anul 2004 și se află ideal situata pentru acces facil spre toate atractiile turistice ale Brasovului Istoric.
Functionand in ultimii 10 ani ca si restaurant, proprietatea se desfasoara pe 234 mp utili, distribuiti astfel: parterul este compus dintr-un salon generos, al carui punct focal este barul , precum si o bucatarie profesionala, complet mobilata si utilata cu echipamente precum gratar cu roca vulcanica si plita, masa rece, hota, etc.

Etajul intai gazduieste un al doilea salon ce a pastrat elementele arhitecturale originale, precum barnele de lemn de pe tavan, precum si doua bai duble, cu cate doua cabine pentru femei si barbati., ca si o magazie / spatiu de depozitare.

La mansarda se afla un al treilea salon, mai mic, precum si inca o incapere pentru vestiar/depozitare, pregatita cu instalatia pentru inca o baie.

Vila dispune de posibilitatea de parcare in curtea comuna pentru perioade scurte, pentru descarcarea marfii, de exemplu, ca si de cota parte de 14.30% din terenul comun de 1225 mp.

Intregul imobil a fost renovat si consolidat in anul 2004, incluzand schelet de beton cu armatura, placa de beton la etaj, instalatia electrica si sanitara complet schimbate, acoperis tabla Lindab care se poate da jos pentru constructia unei terase.

Daca v-am starnit interesul, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii sau chiar o vizionare.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici