Anunțul a fost dezactivat!

Vilă de lux cu teren generos aflata langa noul Parc Belv...

Sibiu, Sibiu Acum un an 495.000 EUR
Zona

Strand

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

377

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
1000
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

RE/MAX Sibiu oferă spre vânzare o proprietate de excepție, deosebit de frumoasă dar în același timp construită și finisată impecabil.
Vila este situată într-o zonă liniștită de case individuale, din cartierul Ștrand, aproape de noul Parc Belveder , cu acces facil spre toate zonele de interes ale orașului. Cu spații generoase și bine gândite din punct de vedere al funcționalității, casa a fost construita ca o locuinta generoasa alaturi de un spatiu de birouri. Intrarea in zona de birou se face printr-o zona arhitecturala deosebita, pe o scara separata placata frumos si cu gradina englezesca, aceasta zona avand utilitatile contorizate separat si centrala termica proprie.
Este o proprietate pe care rar o gasesti la vanzare!
Casa a fost construită în anul 2008, având un regim de înălțime D+P+M, o suprafață utilă de 377 mp, un teren de 1000 mp, casa oferind viitorilor proprietari o oază de frumos, liniște și intimitate.
Demisolul are în componență 3 camere si dependinte, cu intrare separata si cu zona verde dedicata, su 124 mp.
La parterul vilei, cu o su de 133 mp, te întâmpină un hol elegant, din care pășești într-un un living multifunctional, unde vei gasi spatii imbinate cu gust si cu eleganta: loc de relaxare, loc de luat masa, bucatarie open space, baie si chiar o minisera de flori. Din living se iese pe tarasa acoperita, cu vedere la gradina, dar si pe o terasa mai mica in fata casei. Langa bucatarie exista si o cămară cu geam .
O scara grandioasa urca din living spre mansarda de 120 mp. Aici gasesti un hol frumos si luminos, din care poti intra pe rând în cele trei dormitoare (unul având dressing, terasa si baie proprie), intr-o baie generoasa dar si intr-o terasa cu vedere la gradina.
În final, însă nu în ultimul rând, să vorbim despre curte și grădină, care au o suprafață liberă de 840 mp. In gradina, gazonul, plantele , arbuștii si pomii fructiferi sunt foarte frumos îmbinate cu mobilier de gradina din lemn, dar si cu o zona de BBQ , intreaga gradina fiind irigata.

Abia astept sa ma sunati pentru a programa o vizionare!

Clasa energetica: A
Consumul total specific de energie primara: 181.22 [kWh/m2an]
Indicele de emisii echivalent CO2: 43.92 [kgCO2/m2an]
Consumul total specific de energie din surse regenerabile: 0 kWh/m2an

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Încălzire
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici