Anunțul a fost dezactivat!

Vila de vanzare intr-o oaza de liniste - Branesti

Branesti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 280.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

380

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
594
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet

Va propun spre vanzare o proprietate deosebita in comuna Branesti, Ilfov.

Aceasta este formata dintr-un teren de 594mp cu mult spatiu verde, pomi fructiferi, vegetatie, loc suficient pentru a parca cel putin 4 masini si cu toate astea tot mai este loc pentru a pune o piscina gonflabila pentru copii pe timpul verii sau pentru a face un gratar intr-un foisor superb in spatele casei in orice perioada a anului. Impreuna cu terenul, mai avem si o casa superba, cu spatii mari si generoase, utilata si mobilata complet, folosindu-se materiale de calitate inalta, cu un mobilier atent prelucrat si gandit insusi de proprietar.

Asadar, vila este formata dintr-un subsol, parter si etaj. La subsol regasim un spatiu de depozitare de aproximativ 30mp, impreuna cu centrala imobilului. La parter avem 3 intrari, doua prin fata si una prin spate, living extrem de generos, dining, un dormitor matrimonial cu baie si dressing, bucataria, si foisorul care are acces atat din bucatarie si dormitor, cat si din curte. La etaj regasim un hol foarte spatios, 3 dormitoare si o baie. Pe langa aceste camere, etajul dispune si de o terasa acoperita de aproximativ 30 mp care este un loc perfect pentru relaxare si pentru a " asculta " linistea predominanta a zonei.

Comuna Branesti este una dintre cele mai frumoase si ingrijite comune din judetul Ilfov si astfel va fac o invitatie in acest sens sa veniti sa o descoperiti dumneavoastra. Majoritatea strazilor dispun de asfalt, tot setul de utilitati, acces facil catre centrul comunei si catre diferite spatii comerciale ( Mega Image, Penny la doar cateva minute distanta). Mai mult decat atat, de curand a fost finalizat un proiect de anvergura ce leaga comuna Branesti de Autostrada Soarelui. Din fata proprietatii pana la Autostrada sunt aproximativ 4 minute de mers cu masina, apoi inca 12-14 minute pana in Bucuresti, mai exact pana la Bulevardul Theodor Pallady.

Ar fi mai multe de spus despre Comuna Branesti si despre aceasta proprietate, insa va invit la vizionare si va stau la dispozitie cu absolut orice informatie !

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici