Anunțul a fost dezactivat!

Vila ECO - P + E - Zona Gai

Arad, Arad Acum un an 110.000 EUR
Zona

Gai

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

145

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Nouă

Proprietate individuala, deosebita, si atent finisata, cu materiale de calitate si o compartimentare inteligenta, parte a unui mini cartier rezidential cu circuit inchis (format doar din 4 case) situat in cartierul Gai.
Proprietatea se afla intr -o zona linistita si ferita de agitatia orasului, accesul spre centru realizandu-se foarte rapid si facil.
Vila are un regim de intaltime de P + E, o suprafata construita de 145 mp, o suprafata utila de 90 mp si teren total de 250 mp.
Sistemul constructiv este din pereti structurali din beton armat, termoizolati cu un strat de 10 cm de polistiren expandat, care asigura o eficienta termica, incalzire in pardoseala parter si etaj cat si prezenta panourilor fotovoltaice de 3 kw.
Imobilul este compus din parter si etaj:
- in zona de parter regasim: bucataria, livingul cu acces la terasa exterioara, grup sanitar, camera tehnica, birou privat pentru studiu si un al doilea acces la terasa din fata.
- etajul este configurat astfel: dormitorul matrimonial cu dressing si baie proprie, balcon, hol si un al doilea dormitor cu baie si balcon.
Termen de predare 01.04.2023 cu posibilitate de achizitie in transe!

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici