Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Vila ideala pentru casa de vacanta | Predeal

Predeal, Brasov Acum un an 235.000 EUR
Zona

Valea Rasnoavei

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

250

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
690
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet

Vila P+E+M cu cinci camere, edificata pe un teren de 690 mp, cu acces direct catre partia de schi fond si biatlon din Predeal.
Statiunea de odihna de importanta nationala, accesibila in toate anotimpurile Predealul este un cunoscut centru al sporturilor de iarna.
Zonele montane pot fi oaze de incantare, de liniste si de regasire a propriei persoane. Sa fii in preajma masivelor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, sa respiri aer curat, sa te bucuri de o priveliste catre padure, este un rasfat.
Locatia este de asemenea invecinata cu raul Rasnoava ceea ce ii ofera un plus de farmec.
Proprietatea a fost complet renovata in 2020 cu materiale de calitate superioara cautanduse sa se pastreze arhitectura si atmosfera unei case specific montane.
La parterul vilei este un living, o baie, bucatarie deschisa complet utilata, un spatiu de depozitare si o terasa acoperita. Tot de aici este si acces in beciul casei.
La etaj sunt trei dormitoare cu balcoane, trei bai, si hol.
Mansarda este amenajata ca dormitor pentru copii sau loc de joaca pentru acestia. Tot aici se gaseste si o baie si balcon.
Imobilul are incalzire prin pardoseala controlabila pe trei zone, centrala si boler electric, fiecare camera are cate un convector electriccare ajuta la incalzirea camerelor mai rapida pe timp de iarna cand se vine in prima zai iar casa este nencalzita. Izolatia este foarte eficienta, din vata bazaltica. In livigul de la parter este de asemenea un semineu.
Casa are curent trifazic, apa de la reteaua orasului, dispune de fosa septica ecologica. Conducta de gaze este trasa pana la proprietate, se poate face bransament pentru gaze. Vila are si un mic grup electrogen automat.
Curtea este amenajata cu loc de joaca pentru copii, gazon, gratar incorporat, terasa acoperita si instalatie de iluminat , ceea ce face posibila desfasurarea oricarei activitati indiferent de ora.
Pentru mai multe detalii, va stau cu drag la dispozitie!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici