Anunțul a fost dezactivat!

Vila individuala Balotesti

Balotesti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 200.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

185

An finalizare construcție
2019
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Renovată

O casă frumoasă, primitoare, în care cu siguranță veți ajunge cu plăcere acasă!!

Casa a fost construită în 2019, dispune de 5 camere, 160 mp utili respectiv 500 mp teren;
Vilă cu design inovator într-un complex rezidenţial premium, concepută să-ţi confere nu doar un “acasă” armonios şi elegant ci şi un loc cu mare potenţial de creştere ca valoare în timp.
Casa a fost construita cu materiale de cea mai buna calitate, cu grijă faţă de oameni şi natură, cu un design modern, eficienţă energetică, materiale sustenabile şi eco friendly oferind în acelaşi timp atât confort şi intimitate, cât şi un mediu sănătos şi sigur pentru comunitate.
Complexul este situat în zona de Nord a capitalei în comuna Baloteşti, într-o zonă liniștită cu acces privat, în vecinătatea pădurii și în imediata apropiere a lacului Balotesti.
în imediata apropiere se regasesc: Therme Bucuresti, Eden Land, şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private , magazine, centre comerciale, restaurante. Comuna Balotesti este singura zonă rezidenţială din nordul oraşului Bucureşti care are acces rapid către DN1, şoseaua Pipera-Tunari, autostrada A3 şi A0, fiind situată la o distanţă de 30 de minute de Bucureşti şi 10minute de Otopeni, Aeroportul Henry Coandă se afla la 10 minute. De asemenea, Baloteşti beneficiază de infrastructură în continuă dezvoltare, o reţea de utilităţi deja existentă, plan urbanistic şi taxele reduse pentru clădirile rezidenţiale .
Vila este amplasată pe un teren de 500mp, proprietate exclusivă, suprafaţa construită fiind de 105 mp iar suprafaţa utilă totală de 160 mp.Construcţia este realizatădin cadre de betonşi si cărămidă Porotherm, izolate cu polistiren de 10 cm cu densitate de 100, iar pereţii interiori sunt din caramidăcu Porotherm cu grosime de 12 cm.
Vila este compusa din parter si etaj si este dispusa astfel:
- la parter se regesesc : living cu bucatarie open space din care se face accesul catre terasa, dormitor spatios ,baie si camera tehnica.
- nivelul superior este compus din 2 dormitoare cu 2 bai si un spatiu generos pentru relaxare.
Pardoseala este placata cu travertin iar in dormitoare s-a pus mocheta.
Curtea va fi amenajata in functie de cerintele clientului.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici