Anunțul a fost dezactivat!

Vila individuala Corbeanca

Petresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 279.000 EUR
Zona

Nord

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

223

An finalizare construcție
2005
Suprafață teren (m²)
513
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil
 Ansamblu rezidențial

Oferim spre vanzare vila individuala in Corbeanca, situata intr-un ansamblu rezidential linistit, in apropierea padurii, P M, constr. 2005 complet renovata recent. Proprietatea dispune de 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai, supr. utila: 223mp, supr. teren: 513mp.
Casa este compartimentata astfel: la parter regasim- hol, baie, living spatios cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa, dinning room, spatiu de depozitare in casa scarii, garaj; la etaj avem - hol, baie, 2 dormitoare, dormitor cu baie proprie, balcon. Casa a fost construita in anul 2005, pe structura din lemn cu panouri de tip sandwich, imbracata in caramida decorativa, cu geamuri de tip termopan si tigla Bramac. In anul 2018 s-a finalizat extinderea casei, in urma careia s-a construit garajul incalzit la parter,iar la etaj birou si dressing generos. Toata instalatia de incalzire si apa a fost refacuta in 2014.
Proprietatea este racordata la toate utilitatile: gaze, curent, canalizare, apa si detine centrala proprie, boiler pe gaz, boiler electric, 2 aparate de aer conditionat cu tehnologie inverter; sistem de alarma cu camere de supraveghere la exterior; sistem de automatizare (control lumini, caldura si aspersoare de la distanta prin aplicatie web); garaj dublu de aprox 50mp cu 2 usi autoportante si multe spatii de depozitare (dulapuri cu usi culisante); mobilier Mobexpert; instalatii sanitare Roca si Grohe; uscator electric; masina de spalat rufe; frigider cu usi duble si congelator; plita pe gaz; cuptor electric; cuptor cu microunde; masina de spalat vase.
Curtea este amenajata cu gazon cu sistem de aspersoare si copaci tuia de minim 2 metri, udati automat prin picurare. Gradina dispune de foarte multa vegetatie( trandafiri, artar japonez, brad argintiu), foisor cu 2 banci si masa, plus o terasa.
In spatele casei regasim o mica gradina de legume, udata automatizat cu picuratoare, un loc de joaca pentru copii si un balansoar pentru adulti.
Costurile cu incalzirea in lunile de iarna nu depasesc 800 RON/luna casa fiind foarte bine izolata termic.
Accesul in ansamblul rezidential este securizat, cu paza de luni pana vineri, iar in weekend este inchis cu o poarta care poate fi deschisa prin apel telefonic sau telecomanda.
Zona in care se afla complexul rezidential are acces facil catre centre comerciale, scoli, gradinite, unitate medicala si mijloace de transport in comun.
Pentru vizionare tur virtual in 3D, puteti copia acest link in browser-ul dvs: my.matterport.com/show/?m=XoSN1r9yKVK

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici