Anunțul a fost dezactivat!

Vila Noua in Cartier Privat - Bujoreni

Bujoreni, Valcea Acum 5 luni 125.000 EUR
Zona

Sud

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

127

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
245
Stare proprietate
Nouă
Clasă energetică
A
 Ansamblu rezidențial

VILA NOUA IN CARTIER PRIVAT - BUJORENI

125.000 Euro
FARA COMISION LA CUMPARATORI !

O locuinta frumoasa, la 2 pasi de oras !

Este amplasata la iesirea din Ramnicu Valcea spre Nord, 4 minute din centrul orasului, intr-un cartier de tip nou, definit in ultimii ani, caracterizat de vecinatati linistite, acces facil si cadru natural frumos. Comunitatea este una de calitate, asigurand un acces privat si un cadru prielnic pentru familii cu copii.
Constructia este una duplex si beneficiaza de un teren de 245 mp, optim gandit pentru a oferi confortul unui trai modern. Partea din fata este rezervata parcarii autoturismelor proprii, in spate avand o generoasa terasa pentru petrecerea clipelor de relaxare, cu o raportare buna la vecinatati.
La interior avem o zona de zi spectaculoasa de 40 mp, living + bucatarie + hol, spatiu deschis, dar care poate fi si simplu compartimentat, la care se adauga o baie si o terasa. Etajul propune zona de dormitoare, 3 la numar, suprafete generoase plus o baie si un balcon.
Calitatea construcției este una foarte buna, zidarie de caramida ceramica, izolari eficiente, utilitati racordate: energie electrica, apa curenta, retea de gaze, dezvoltatorul fiind unul cu experienta in dezvoltarea de case noi.
Casa se preda la nivel finisat total, cu parchet, gresie, faianta, instalatii realizate, acestea putand fi personalizate pe gusturile fiecaruia.

Pretul include TVA de 5% aplicabil la prima achizitie de acest tip din partea cumparatorului, in conditiile legii. Proprietatea se poate vinde si prin credit bancar, oferim sprijinul necesar unei astfel de achizitii.

Va stam la dispozitie pentru detalii si vizionare !

Marius Statescu
0741.291.810

Aceasta oferta este gestionata ca reprezentare exclusiva la vanzare de catre Imo Office Marius Statescu si este deschisa spre colaborare catre toate celelalte agentii imobiliare.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici