Anunțul a fost dezactivat!

Vila noua, locatie exclusivita - Paradisul Verde

Corbeanca, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 325.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

196

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
427
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil
 Ansamblu rezidențial

Propunem spre vanzare un imobil nou, in cel mai select cartier rezidential din Corbeanca. Proprietatea, ce se evidentiaza prin spatii generoase vitrate, are regim de inaltime P 1 Pod si este amplasata pe un teren de 430mp, constructia finalizata in 2022 pe cadre de beton si caramida, cu acoperis de tigla, are o supr.totala: 256mp, supr.utila: 200mp, amprenta sol: 128mp, desch. sosea 22m.

Locuinta dispune de 5 camere, 4 dormitoare, 4 bai si este compartimentata foarte practic si eficient astfel:
- la parter avem: teresa intrare acoperita 4.1mp, hol acces 13.3mp, dormitor/birou 12,1mp, baie 3.5mp, living cu zona de dinning 38,9mp si bucatarie semideschisa 23.9mp cu acces pe terasa exterioara;
- la etaj regasim: hol acces 7,7mp, dormitor matrimonial 18.3mp cu dressing 5.4mp si baie 6.3mp, dormitor 20,7mp cu baie proprie 5.1mp, dormitor 22.3mp cu baie proprie 5,3mp, spatiu depozitare 4.3mp, acces in spatiul de depozitare din pod prin chepeng.
Imobilul este racordat la toate utilitatile: gaze, electricitate, apa, canalizare si dispune de centrala termica cu incalzire in pardoseala, dormitor/ birou la parter, usa intrare metal, gradina imprejmuita, loc amenajat de parcare.

Proprietatea beneficiaza de toate facilitatile complexului rezidential, de confortul, siguranta si avantajele oferite rezidentilor sai: multiple locuri de joaca, terenuri de tenis si fotbal, sala de fitness, aerobic si spa, asociatie de locatari, paza 24hsi videomonitorizare, acces cu bariera, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, restaurant- pizzerie, piscina, gradinita, scoala primara.
Strada pe care se afla imobilul are acces facil catre zone comerciale, supermarket, scoli, gradinite si mijloace de transport in comun.

La pretul afisat se adauga TVA in sistem de taxare inversa.

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 4
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici