Anunțul a fost dezactivat!

Casa/Vila HERA P+E, teren 400-700 mp, Cartierul Athena, c...

Arad, Arad Acum un an 129.600 EUR
Zona

6 Vanatori

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

129

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
400
Stare proprietate
Rezonabilă
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Golde Real Estate vă propune spre vânzare casa „HERA” cu teren generos, în noul cartier rezidenţial ATHENA, cu cele mai reduse costuri de întreținere.

Cu un design modern, casa Hera a fost gândită pentru familiile ce îşi doresc să îmbine spaţiul deschis cu intimitatea şi căldura unui cămin.

Construită pe o suprafață de teren ce poate varia, în funcţie de necesităţile clientului, între 400 şi 700 mp, din care:
- suprafaţa construită la sol: 75 mp
- suprafaţa construită desfăşurată: 147 mp.
- suprafaţa totală teren: 400 mp - 700 mp

La parter, se află livingul open space, încadrat de ferestrele mari cu geamuri termopan, bucătăria, o baie şi camera tehnică. Din living, se iese în terasa exterioară care trimite în gradină. Terenul generos oferă posibilitatea de a amenaja o curte în care să ne putem relaxa împreună cu familia sau prietenii. Urcăm la etaj pe o scară spaţioasă unde regăsim 3 dormitoare, o baie şi un dressing. Dormitoarele sunt bine proporţionate, decomandate, luminoase, oferind senzaţia de intimitate şi căldură de care cu toţii avem nevoie pentru a ne relaxa după o zi de muncă.

Casele sunt construite din cărămidă tip Porotherm, cu stâlpi de susţinere din beton. Proiectele de compartimentare interioară ale caselor se pot modifica uşor pentru a răspunde pe deplin necesităţilor clientului. Exteriorul caselor este izolat cu polistiren de 10 cm și tencuit cu structurat alb.

Casa este independentă energetic având instalație cu panouri fotovoltaice ( mai puțin acumulatorii ) cu o putere de 3KW, care urmează a fi conectate la rețeaua națională.

Preţuri începând de la 129,600 euro (TVA inclus)
COMISION 0%
Agent Golden Real Estate.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici