Anunțul a fost dezactivat!

Vila 4 cam, 3 bai, 3 balcoane, garaj, 600mp teren, Valea Ada

Iasi, Iasi Acum o lună 125.000 EUR
Zona

Valea Adanca

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

165

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
600
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Vă prezentăm spre vânzare in zona Valea Adâncă o vilă dispusă pe parter și etaj, cu 4 camere, 3 băi și 3 balcoane, construită solid din cărămidă, pe un teren generos de 600 mp, beneficiind de utilități precum gaz, apă, curent și un garaj incorporat

Cu o suprafață utilă de 165 mp, această proprietate oferă un living spațios la parter, alături de o bucătărie ce se deschide spre o terasă, și o baie. La etaj, veți găsi 3 dormitoare, fiecare cu balcon, iar unul dintre ele dispune și de dressing și baie proprie. Tot la etaj este prezenta si cea de a treia baie.

Vila este poziționată la doar 1 minut de centrul comercial MEGA IMAGE și de mijloacele de transport în comun cu același orar ca cele din oraș. Cu o izolație exterioară din termosistem de 10 cm și la ultima etapă înainte de aplicarea decorativă, vila vă întâmpină cu instalații sanitare și electrice deja realizate, tâmplărie din termopan și PVC de calitate superioară, acoperiș din tablă Lindab. Se vinde asa cum se vede in fotografii.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm să descoperiți această proprietate!
Id intern: P3782

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 3%
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici