Anunțul a fost dezactivat!

Vila Pipera - Complex rezidential Catted Family

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 320.000 EUR
Zona

Pipera

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

188

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
În construcție
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Nu include TVA

Ansamblul rezidențial Catted Family este un proiect rezidențial ce oferă case și apartamente îmbinate armonios, gândite unitar din punct de vedere al concepției și realizării. Proiectul este localizat în Pipera, in spatele centrului comercial Pipera Plaza. Proiectul se bazeaza pe cateva caracteristici foarte importante: calitatea vieții, design-ul unic al proiectului și o foarte bună execuție a construcțiilor.

Proprietatea propusă spre vânzare este o vila de tip Townhouse, o casă frumoasă, ce dispune de parter, doua etaje și mansarda, 4 camere (3 dormitoare, 3 băi, o gradina de 21 mp si o curte de aproximativ. 60 mp) o casa ideala pentru o familie tânără.

Parterul este compus din zonă de zi, dining, si bucatarie, de unde veti avea acces direct catre terasa si grădina din fata casei dar si catre curtea din spatele acesteia. O zona ampla, deschisa, luminoasa, unde cu siguranță vă veți putea bucura de timpul liber alaturi de familie si de ce nu cu prietenii cand veti organiza primul party.
In continuarea casei noastre gasim la etajul 1 primul dormitor matrimonial cu baie proprie, etajul doi dispune de alte doua dormitoare matrimoniale cu baie proprie, iar la mansarda o a patra camere, ce poate avea destinatii multiple si care are acces ca tre o terasa de aprx 14 mp.

Spațiile interioare vor fi extrem de luminoase, cu suprafețele vitrate proiectate până la nivelul pardoselii, confortul termic neavând de suferit datorita tamplariei de aluminiu cu geam tripan.
Pereții exteriori ai casei sunt realizați din cărămidă eficientă termic si izolați cu vata minerală bazaltică, cu o grosime de 15 centimetri (caracteristică specifica caselor pasive). Nu va trebui să îți faci griji pentru confortul termic! Vila va fi livrata cu pregătirea infrastructurii sistemului de climatizare, încălzire prin pardoseală cu control independent pe fiecare camera, pompa de caldura și boiler individual.

Confortul proprietarilor este și va fi mereu o prioritate, prin urmare fiecare imobil va avea câte două locuri de parcare. Complexul va beneficia si de locuri de parcare pentru vizitatori, spatii comerciale, gradinita si spatii verzi.
Fațadele imobilelor vor avea un aspect deosebit cu tencuială decorativă de foarte bună calitate și frumos realizat din punct de vedere arhitectural!
Termenul de finalezare al casei cat si a primei paze a proiectului este estimat pentru sfarsitul anului 2022.
Id intern: P71875

Număr niveluri imobil: 3
Număr Băi: 4
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici