Anunțul a fost dezactivat!

Casa - Rahova- Alexandriei Leroy Merlin-420MP teren-168000E-

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 11 luni 168.000 EUR
Zona

Alexandriei

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

125

An finalizare construcție
2015
Suprafață teren (m²)
420
Stare proprietate
Bună

OFERTA DE VANZARE SI IN CRYPTOMONEDE. In aceasta situatie, cumparatorul va suporta taxele de conversie pentru moneda dorita de catre vanzator.
BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE: 1 Beneficii oferite de zona: Agentia imobiliara Activ Imob are placerea de a va prezenta spre vanzare o vila individuala ce este amplasata in zona Cartierul Independentei ndash; Haliul din zona rezidentiala Bragadiru, zona aflata in apropiere de Leroy Merlin . Casa este situata in apropiere de mijloacele de transport din zona ndash; STB.
2 Beneficiile ofertei : Vila construita in 2015, are un regim de inaltime p 1 p cu o suprafata totala a terenului de 420 mp, cu o amprenta a casei de 84 mp si cu o suprafata a casei de 130mp. Curtea este frumos amenajata cu gazon, braduti, pomi fructiferi, loc de joaca pentru copii cu jucarii precum -trambulina, tobogan,balansoar, casuta- spatii de parcare dar si magazie pentru unelte. Imobilul are fundatie continua ndash;betonata si este construita pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara este din caramida Porotherm de 30 de cea mai buna calitate, peste care s-a montat sistemul termoizolant din polistiren de 10cm. Locuinta are 5 camere, o terasa amenajata cu un superb foisor , 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, o c

Număr Băi: 2
Curent
Apă
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici