Anunțul a fost dezactivat!

Vila spatioasa si bine construita langa Bucuresti

Clinceni, Bucuresti-Ilfov Acum 10 luni 300.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

195

An finalizare construcție
2007
Suprafață teren (m²)
2670
Stare proprietate
Renovată
Mobilat/Utilat
Parțial

Va propun o vila frumoasa, o vila in adevaratul sens al cuvantului, cu o configuratie frumoasa, cu teren mult, cu o gradina amenajata, cu arbori mari, cu intimitate, utilitati, acces din strada asfaltata si toate acestea la cateva minute de Bucuresti.
Astfel imobilul este la 10 minute de Bucuresti, in partea de sud vest, in centrul localitatii Clinceni (intre Bragadiru si Domnesti).
Stiti tipul acela de vila care nu se vede din strada si pe care doar ne-o imaginam? Asa ceva se vinde, un astfel de imobil incerc sa va descriu atat cat pot. Recomand celor interesati de o casa buna sa se programeze la o vizionare.Vederea din strada este obturata atat de coronamentul brazilor, pinilor si altor arbori cat si de distanta de peste 30ml dintre casa si gardul proprietatii, avem astfel un tampon verde intre exterior si interior, o trecere cumva paradisiaca ce ne permite sa lasam toate gandurile care ne incarca negativ pe parcursul zilei si sa intram la final de zi in propriul camin fericiti.
Avem un front stradal generos de peste 20ml la asfalt. In partea dinspre strada s-au plantat mai multi brazi si arbori decorativi, care acum sunt la maturitate. Tot aici avem un frumos foisor iar terenul este ornat cu piatra de rau, avem si alei betonate, vila fiind construita in spatele acestei gradini frumos amenajate. Constructia este finalizata in 2007 insa desi au trecut 16 ani pare terminata recent deoarece este foarte bine intretinuta si are o configuratie deosebita. Proprietara care de ani buni este stabilita peste ocean mi-a marturisit ca se intretine usor deoarece este o casa foarte bine construita, la momentul la care s-au apucat de acest proiect dansa si sotul ei s-au bucurat de sprijinul unora din cei mai buni oameni in domeniul constructiilor din tara noastra, acest lucru se vede cu ochiul liber observand grinzile de beton armat groase de 50cm care asigura rezistenta casei si la cele mai mari seisme.
Parterul este unul inalt, pe care il accesam urcand cateva trepte. Sunt 2 cai de acces in casa, una prin fata, intrarea principala iar cealalta prin spate, din tarasa. Holul de intrare ce permite si accesul direct spre etaj (casa fiind gandita pentru doua familii acest tip de acces permitand un grad sporit de intimitate) ne face duce in salonulul de intrare, un salon mare si frumos unde avem dinning-ul care se continua cu living-ul, salonul avand o suprafata de aproximativ 50mp si care ofera acces si spre dormitorul matrimonial de la parter care are o vedere superba spre curtea frumos amenajata din fata casei. In living avem si un frumos semineu care este dealtfel si foarte practic, fiind optimizat pentru a avea un consum cat mai mic si un randament din punct de vedere termic foarte mare. Living-ul se bucura de lumina naturala in cea mai mare parte a zilei datorita orientarii Sud-Est, alaturi de living avem bucataria care deasemenea se bucura de o buna expunere la lumina naturala ce ofera acces spre terasa amenajata din spatele casei la care avem acces deasemenea si din living.
Dormitorul de la parter are baie proprie cu zona separata pentru spalatul si uscatul rufelor. Tot la parter cu acces din zona de socializare (living/dinning) avem acces la un alt grup sanitar gandit special pentru oaspeti.
Scara ce porneste imediat din stanga intrarii principale si care este bine luminata natural de ferestrele mari ce dau spre gradina amenajata ne conduce la etaj. Vederea din strada fiind bineinteles obturata atat de distanta de peste 30ml cat si de coronamentul brazilor. In capatul scarilor avem un hol mare de aproximativ 12mp (cat o camera) ce permite accesul in toate incaperile de la etaj dar si spre pod, etajul fiind complet decomandat. Aici avem nu unul ci doua dormitoare matrimoniale (ambele cu baie proprie si balcon propriu) unul cu vedere spre gradina amenajata si celalalt mai luminos, orientat spre sud-est cu vedere spre partea din spate a proprietatii. Afara de cele doua dormitoare mai avem tot aici doua camere deasemenea mari ca si suprafata, una din ele este cu vedere spre rasarit iar cealalta este mai spectaculoasa deoarece aici proprietarii au gandit o lucarna cu unghi ascutit (unghiul acela de forma literei A) ce asigura un plus de inaltime si da un plus de spectaculozitate acestei camere care este continuata de un sas destul de mare cu fereastra spre curtea amenajata, astfel toate camerele de la etaj sunt foarte placute si deosebite.
Va asteptam cu drag la vizionari, pentru detalii, informatii si vizionari va stau la dispozitie, Daniel, Apulum94. Facilitez si obtinerea de creditare imobiliara. Recomand vizionarea video de prezentare.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 10-20
Curent
Apă
Gaz
Canalizare
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici