Anunțul a fost dezactivat!

Vila Superba 6 Camere Vedere la Lacul Morii Finisaje Premium

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 394.000 EUR
Zona

Militari

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

220

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
288
Stare proprietate
Bună

Avem placerea de a va prezenta o casa superba intr-o zona linistita cu deschidere catre zonele importante.
O vedere incantatoare, catre lac si apus, in mijlocul orasului. Cu o gradina exotica, liniste si aer curat.

Vila este situata pe malul Lacului Morii, in punctul de inflexiune al zonelor Regie-Grozavesti, Crangasi si Militari, pe inelul semicentral al Bucurestiului, la 6 km de Piata Universitatii.
Intr-un oras din ce in ce mai aglomerat, poti ajunge in 20-30 de minute atat in zona de Nord, cat si in centrul orasului, economisind timp si combustibil la fiecare deplasare.

Casa ofera o combinatie unica intre accesibilitatea rapida catre orice zona a Bucurestiului si liniştea asigurata de proximitatea lacului si a vecinilor de calitate. Poluarea aerului este extrem de redusa, iar vederea catre Lacul Morii scoate la iveala apusuri de poveste.

Casa are 3 spatii de lucru sau studiu independente. Este ideala pentru familii, aproape de centre comerciale, restaurante, scoli si cluburi sportive.

Livingul este elegant, luminos si spatios (42mp) si comunica cu bucataria (13mp, delimitata cu ajutorul unor usi batante) . Este completat in zona de parter de un hol, birou care poate fi folosit ca si dormitor si o baie cu cabina de dus. La etaj se afla 3 dormitoare (unul matrimonial de 22mp) cu alte 2 bai ce contin cazi de hidromasaj si cabina dus iar in pod/mansarda 2 spatii de lucru, studiu sau relaxare independente si o zona de depozitare.
Terasa de la etaj, un dormitor si mansarda au vedere directa catre lac.
Luminozitatea este maxima si se datoreaza ferestrelor mari situate catre sud si vest.
Din living si bucatarie se poate admira gradina.

Vila se prezinta in conditii foarte bune, cu finisaje peste medie. Izolarea este extrem de eficienta cu polistiren de 10 cm iar peretele din spatele casei este dublu izolat cu polistiren de 20cm. Tamplaria este din aluminiu.
Pivnita tip adapost atomic este izolata cu matriale de cea mai buna calitate, luminata natural, aerisita si perfect uscata.
Casa beneficiaza de 3 locuri de parcare, 5 aparate de aer conditionat dintre care 2 de 18.000 BTU si racorire naturala a parterului in perioada de vara.
Foisorul exterior (22mp) este inchis cu geamuri termopan si beneficiza de incalzire.
Gradina este exotica, cu peste 15 specii de trandafiri, diferiti copaci maturi (cires, visin, cedrii, magnolii) si 3 bananieri aclimatizati.
Proximitatea lacului ofera o zona exceptionala pentru relaxare, jogging pe pista de tartan sau plimbari cu bicicleta sau barca.
Casa si terenul au fost evaluate la 425.000 EUR.
Va invitam sa o vizitati !

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Încălzire
Climă

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici