Anunțul a fost dezactivat!

Vila **UNICAT** in ROMANIA

Snagov, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 4.200.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

1165

An finalizare construcție
2011
Suprafață teren (m²)
5500
Stare proprietate
Nouă
 Preț negociabil

O reședință unică, cu o locație excelentă, chiar pe malul lacului Snagov, care oferă un mediu de vis, liniștit și retras.
Desfășurată pe o suprafață de peste 5.500 mp, având deschidere de 34 ml la lacul Snagov, această reședință elegantă oferă un stil de viaţă ultra-modern. Superba proprietate este, de asemenea, caldă şi primitoare, fiind construită cu atenție pentru confortul și bucuria unei vieți de familie perfecte. Magnificele amenajări peisagistice, terenul de tenis, piscina, cascada, spa-ul, pontonul şi debarcaderul creează un loc perfect de odihnă.

Proprietatea impecabilă este construită superb cu materiale selectate, personalizate și, în mare parte, importate. Fiecare material, montaj şi detalii au fost alese pentru a se adapta stilului de viaţă cel mai pretențios și confortabil. Mobilierul este realizat pe comandă și personalizat spațiilor de locuit, de fabricarea acestuia ocupându-se firme de prestigiu atât din România cât şi din străinătate.

Intrarea principală, cu o poartă de acces automatizată, se deschide spre o alee care conduce la:
* Locuință unifamilială principală P+1+M cu o suprafață utilă de 825,96 mp. Casa oferă dormitoare generoase, un living magnific, completat de zone separate destinate discuțiilor, birou, bibliotecă, băi, spații depozitare și o bucătărie superbă;
* Zona spectaculoasă de divertisment în aer liber este compusă din zonă de luat masa, piscină, pavilion şi zonă grătar;

Eficienta energetica a cladirii este clasa A, consumul total specific de energie primară este de 108,75 iar indicele de emisii echivalent CO_2 este de 30,12.
* Anexa locuinței principale, având o suprafață utilă de 156,50 mp, cuprinde următoarele spații:
– SUBSOL care este compus din cameră tehnică, piscină, oficiu, spaţiu depozitare, cameră hobby (zonă de relaxare, cu amenajare de tip cinematograf care poate fi utilizată şi ca sală de jocuri);
– PARTER unde regăsim centrala termică, centru de fitness, completat de zona spa (saună, jacuzzi, masaj), vestiar piscine, salon frizerie/cosmetică;

Eficienta energetica a cladirii este clasa A, consumul total specific de energie primară este de 85 iar indicele de emisii echivalent CO_2 este de 17,29.

* Locuință secundară (administrativă, pentru personal) D+P+M cu o suprafață utilă de 183,15 mp și un garaj de 26,83 mp. În această zonă a fost amenajată o bucătărie profesională. Pentru utilajele de bucătărie tip VIKING cu care este prevăzută bucătăria profesională, proprietatea a fost dotată şi cu un echipament foarte complex de tipul convertizor/transformator, care asigură alimentarea cu 110 V şi frecvenţă 60 Ohm;

Eficienta energetica a cladirii este clasa A, consumul total specific de energie primară este de 91 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 18,56.
Pentru cat mai multe detalii va stam la dispozitie oricand!

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici